INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  AMICAL CU SCINTEI

Incidente grave comise de fanii sîrbi la eşecul cu Noua Zeelandă

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2010 00:00

Partida de verificare susţinută de reprezentativa Serbiei contra Noii Zeelande, la Klagenfurt, în Austria, a fost marcată de violenţe.

 

Iritaţi din cauza scorului, 0-1 (Smeltz 22), suporterii echipei conduse de Radomir Antici, aproximativ 10.000 în tribune, au început să arunce pe teren cu petarde şi diverse obiecte. Ba, unii mai furioşi au pătruns pe gazon, fiind stopaţi cu greu de poliţie. Evenimentele au forţat arbitrul să întrerupă jocul, iar jucătorii neo-zeelandezi au intrat pentru cîteva minute la vestiare, de teamă.

În acelaşi timp, Nemanja Vidici, căpitan în locul accidentatului Dejan Stankovici, a făcut apel la stoparea incidentelor inclusiv printr-un megafon.

Cînd totul s-a calmat, meciul a putut fi reluat, fără ca sîrbii să poată schimba rezultatul, 0-1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
 •  30 Mai 2010, 17:26

sarbii , o natie de nemernici prosti. Cum sa distrugi o tara ca Yugoslavia , sa omori atatia musulmani , sa pierzi o parte din sarbia , si sa te mai numesti destept. Ancorati in prostia lor in cateva simboluri de macho . Istoria le-a aratat cat de prosti sunt, cred ca nici 8 milioane nu mai is .

 •  30 Mai 2010, 14:26

Sarbii, o natie adevarata. Noi in schimb ne putem lua de mana cu gunoaiele de bulgari, suntel la fel de prosti si infecti ca ei....deh, prietnii miticilor ce le poti cere mai mult....

 •  30 Mai 2010, 14:24

Nu se zice Ceasca ci Nea Nicu..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează