INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ARGENTINA - GERMANIA

Joachim Low: "Îmi decid viitorul după ce vin din Africa de Sud"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2010 00:00

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, al cărui contract cu Federaţia Germană de Fotbal (DFB) expiră după Cupa Mondială, a declarat că va lua o decizie privind viitorul său la revenirea în ţară, informează AFP.

"Am convenit între noi, membrii stafului tehnic, că nu vom vorbi despre viitor. I-am spus, de asemenea, preşedintelui federaţiei că, indiferent care va fi desfăşurarea turneului, nu vreau încă să discut despre o prelungire a contractului", a declarat selecţionerul pentru ediţia de sâmbătă a publicaţiei Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Numit în iulie 2006, Low (50 de ani) şi-a prelungit prima dată contractul în 2008, pentru o perioadă de doi ani, iar în ianuarie ar fi trebuit să semneze un nou acord până la Euro-2012. Însă, negocierile au fost amânate până după Cupa Mondială, din cauza unor neînţelegeri contractuale.

"Trebuie să mă întreb după încheierea Cupei Mondiale care va fi viziunea mea pentru această echipă, pentru staful tehnic şi să văd ce se va întâmpla cu Oliver. Trebuie să mă gândesc la toate astea şi să am o întâlnire cu preşedintele având o idee foarte clară despre ceea ce vreau", a mai spus Joachim Low.

Viitorul lui Low pare legat de cel al lui Oliver Bierhoff, fostul internaţional care ocupă funcţia de manager general al naţionalei germane, şi care se pare că nu mai este dorit de conducerea DFB.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mezzolano
mezzolano  •  03 Iulie 2010, 20:47

Nu era insa vorba de salarul lui Löw ci al intregului staff, plus se negociau primele de joc pt. CM. Federatia a lasat sa se inteleaga prin presa ca ar cere sume imorale, apoi a iesit la iveala ca nu era nimic deosebit, in comparatie cu sumele care intrau in contul federatiei prin CM.

glanetasu
glanetasu  •  03 Iulie 2010, 20:35

In primavara, federatia a considerat ca Löw cere prea multi bani pt. prelungirea contractului si a aminat decizia pina dupa WM. Acum, indiferent daca nemtii cistiga titlul sau nu, Jögy Löw isi permite sa aleaga cea mai buna oferta, mai ales ca echipe italiene sau engleze au pus ochii pe el.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează