INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GHANA - GERMANIA, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Kevin Boateng va fi azi rival cu fratele Jerome în Ghana - Germania: "Îl rup şi pe frate-meu!" ;)

Articol de - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

Ghanezul Kevin Prince Boateng, omul care l-a "terminat" pe Ballack, susţine că, dacă situaţia o cere, nu va avea milă nici de fratele Jerome, care joacă pentru nemţi.

Primul duel fratricid din istoria Mondialelor, Kevin Prince Boateng ( Ghana) contra lui Jerome Boateng ( Germania), s-ar putea lăsa cu picioare rupte. Deşi selecţionerul "Black Stars", Radoslav Rajevac, i-a cerut să nu agite spiritele, Kevin Prince nu s-a putut abţine.

Mijlocaşul lui Portsmouth a declarat că e în stare să facă orice pentru a vedea Germania eliminată: "Dacă sîntem în minutul 90 şi eu trebuie să blochez un balon, îl iau şi pe frate-meu cu fulgi cu tot! Iar cînd vom da gol, le arătăm adversarilor şi un dans african". Născut la Berlin, din mamă nemţoaică şi tată ghanez, Kevin-Prince a ales să evolueze pentru Ghana după ce-a fost dat afară din "naţionala" de tineret a Germaniei pe motiv de indisciplină.

Şi e la cuţite cu fratele său mai mic de cînd l-a "rupt" pe Michael Ballack în finala Cupei Angliei: "În loc să mă apere, Jerome a susţinut că l-am lovit intenţionat pe Ballack, ca să piardă Mondialul. Nu vreau să-l mai văd în faţa ochilor!".

Tatăl va fi în tribună
Tatăl celor doi fraţi Boateng, Prince, şi-a anunţat prezenţa astăzi în tribunele stadionului Soccer City: "Vreau să-mi văd băieţi la treabă şi sper ca după meci să îngroape securea războiului. Eu n-am de gînd să mă amestec sub nici o formă între ei". Parcă mai dispus la o reconciliere, Jerome susţine că "s-ar putea chiar să facem schimb de tricouri".

GRUPA D - AUSTRALIA - SERBIA
"Pe viaţă şi pe moarte"

Deşi au şanse mici să treacă de grupe, australienii nu renunţă la luptă. "Ne vom bate pe viaţă şi pe moarte atîta vreme cît există o speranţă", a declarat căpitanul Lucas Neill înaintea duelului cu Serbia. Selecţionerul Pim Verbeek, la rîndu-i, e şi el încrezător că  se poate obţine a doua calificare consecutivă în "optimi", după aceea reuşită în 2006 de Hiddink: "Cu nemţii am ratat mult, contra Ghanei ne-am recăpătat încrederea că putem marca, iar acum mă aştept să şi cîştigăm".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
giussybaratky23
giussybaratky23  •  23 Iunie 2010, 21:47
Postat de elginhenantier pe 23 Iunie 2010, 12:07

Mai babuin esti tu ma taratura, cum iti permiti tu sa judeci ce se intampla intre 2 frati. Oricum mai uita-te si la fotbal, ballack e terminat de cand a ajuns la chelsea, plus ca nationala asta a Germaniei o sa o friga rau, cu tot felul de imigranti naturalizati, mi-e scarba de ce a ajuns germania,sa il lasi acasa pe kuranyi...

elginhenantier, retardatule...cand o sa ajungi la nivelul meu de cunostinte in materie de fotbal o sa incarunteasca stra-nepotii mei.Asta e nivelul tau de civilizatie,sa ma jignesti pe mine,roman fiind,din nefericire ca si unul ca tine,pt niste babuini fara creier.

aveon
aveon  •  23 Iunie 2010, 13:58

avem ingredientele necesare pt un meci cu scantei.cu toate astea,sa se termine egal si sa mearga sarbii mai departe de pe locu 1 si ghana de pe 2

elginhenantier
elginhenantier  •  23 Iunie 2010, 12:07

Mai babuin esti tu ma taratura, cum iti permiti tu sa judeci ce se intampla intre 2 frati. Oricum mai uita-te si la fotbal, ballack e terminat de cand a ajuns la chelsea, plus ca nationala asta a Germaniei o sa o friga rau, cu tot felul de imigranti naturalizati, mi-e scarba de ce a ajuns germania,sa il lasi acasa pe kuranyi...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează