INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  SE AUTOPROPUNE

Lehmann: "Aş fi perfect pentru Mondial. Ceilalţi sînt neexperimentaţi"

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Coechipierul lui Ciprian Marica la VfB Stuttgart, Jens Lehmann, crede că el e cel mai potrivit pentru a apăra poarta reprezentativei Germaniei la Mondialul din Africa de Sud.

 

"Unul ca mine ar fi perfect, atîta vreme cît respectă pretenţiile selecţionerului Joachim Low, care vrea ca portarul să nu aibă mai mult de 30-35 de ani. Eu am 40, dar mă simt mult mai tînăr", a sugerat Lehmann într-un interviu acordat cotidianului Westdeutschen Allgemeine Zeitung.

 Totodată, el a spus despre actualii goalkeeperi ai "naţionalei", Adler (Leverkusen) şi Neuer (Schalke), că "n-au experienţă. Nu poţi cîştiga un Mondial cu nişte jucători care nu evoluează regulat în Champions League, unde nivelul e foarte ridicat".

Lehmann s-a retras din "naţionala" Germaniei după Euro 2008.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  11 Martie 2010, 23:08

sunt cel putin 3 portari germani peste Lehmann: Manuel Neuer, Rene Adler si Tim Wiese. Si regretatul Robert Enke ar fi fost peste el.

 •  11 Martie 2010, 21:09

deci lehmann toata lumea stie ca e nebun! nu degeaba sa ales cu porecla asta la milan si la dortmund echipele la care a jucat in anii 90!cat despre meciurile lui pt echipa nationala doar unul a fost bun! germania argentina(berlin-2006 care toata lumea stie ca a fost blat) lehmann a stiut loviturile de la 11 metri pe ce colt vor fi executate!

 •  11 Martie 2010, 19:58

nesimtit si arogant singurele calitati pe care Jens Lehmann le-a avut vreodata!!!!! Ca portar este zero!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează