INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  SUPARAT

Maradona a părăsit conferinţa de presă după Germania - Argentina 0-1

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Diego Maradona a făcut spectacol cu ocazia meciului amical Germania - Argentina. Şi la antrenamente, pe care le-a condus cu trabucul în gură şi cu cana de ceai în mînă, şi la conferinţa de presă ulterioară victoriei cu 1-0.

 

Selecţionerul "pumelor" a venit relaxat la discuţia cu jurnaliştii. Era pregătit să vorbească, nu şi organizatorii, care, în spatele său, tot încercau să aşeze diferite materiale. Diego a stat o vreme nepăsător. A devenit apoi nedumerit şi chiar a încercat să-şi spună părerea despre jocul de pe "Allianz Arena" din Munchen. A fost însă întrerupt de fiecare dată, ceea ce l-a făcut să-şi piardă răbdarea şi să se uite mînios în jurul său. Finalmente, cum forfota părea interminabilă, Maradona s-a ridicat şi, spre stupefacţia tuturor, a părăsit sala, cu gesturi de lehamite.

 

Organizatorii au reacţionat rapid. S-au dus după el, i-au explicat că totul era aranjat. Diego a revenit la sentimente mai bune şi s-a întors la conferinţa de presă, unde, printre altele, a spus că "am fost prea buni ca să nu cîştigăm în această seară. Avem jucători foarte buni, dar la mine în ţară nimeni nu mă ascultă".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  05 Martie 2010, 11:28

faceti comparatii intre Romania si Argentina ? de o mie de ori sa jucam cu ei nu-i mai batem. iar ei sint, in fotbal, oricand intre primele trei natiuni din lume. pe mine ma unge pe suflet sa-i vad jucand, chiar daca s-au europenizat. in Africa de Sud joaca finala. vamos !

 •  04 Martie 2010, 16:00
Postat de pe 04 Martie 2010, 14:03

super tare Maradona, frate !! Draga Staker ... Lutz Stacke ... pe Germania o bate si Romania cu Tanase si un om de gol, Bratu poate ... sunt doar niste roboti programti sa joace fotbal ... ... le ascundem mingea si-s pierduti

:))))

 •  04 Martie 2010, 14:03

super tare Maradona, frate !! Draga Staker ... Lutz Stacke ... pe Germania o bate si Romania cu Tanase si un om de gol, Bratu poate ... sunt doar niste roboti programti sa joace fotbal ... ... le ascundem mingea si-s pierduti

Vezi toate comentariile (5)
Comentează