INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ARGENTINA - GRECIA, AZI 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Maradona nu îşi menajează vedeta cu Grecia » Messi nonstop

Articol de - Publicat marti, 22 iunie 2010 00:00

Selecţionerul Maradona vrea să menajeze şapte titulari, dar nu şi pe playmakerul său. Mai mult, Leo va prelua banderola de căpitan de la Mascherano.

Aproape calificată în "optimi", Argentina se pregăteşte de turnover. Maradona vrea să-şi menajeze destui titulari pentru duelul cu grecii, păstrînd cîte unul în fiecare compartiment. Selecţionerul "pumelor", care nu-i putea utiliza oricum pe Samuel şi pe Jonas, încearcă să evite pierderea lui Heinze şi Mascherano, aflaţi la limita suspendării, pentru faza următoare. În afara portarului Romero, Diego îi va păstra în teren pe Demichelis, căruia vrea să-i ofere încredere după gafa cu sud-coreenii, pe Veron, reintrat după accidentare, însă şi pe Messi.

"Lionel va fi chiar căpitan în acest meci. A jucat încîntător şi-l văd cu cîtă plăcere se şi antrenează. De aceea nu-l voi odihni, pentru că simt c-a venit timpul să înscrie, nu doar să dea pase. Messi îmi cere să joace mereu şi nu îl pot ţine pe tuşă pe cel mai bun din lume. E păcat să-i privez pe colegi şi pe fani de bucuria de a-l vedea în teren", explică Maradona.

72 este numărul maxim de meciuri la care poate ajunge Leo Messi în acest sezon cu Barcelona şi cu "naţionala" Argentinei

"Apărarea are fisuri"
Grecia îşi face curaj înaintea ciocnirii cu liderul grupei. "Ideal ar fi să-i batem cu 5-0", a glumit Papadopoulos. Dincolo de schimbările anunţate de Maradona, elenii se bazează pe slăbiciunile arătate în apărare de Argentina. "Defensiva nu se poate compara cu atacul. Nu că fundaşii n-ar juca bine, dar nu-s de calitatea celor din faţă. Trebuie să ne închidem şi să ţinem de scorul alb cît mai mult posibil şi să-i lovim pe contre", a declarat mijlocaşul Prittas.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
skrap
skrap  •  22 Iunie 2010, 10:59

asta e un test bun, sa vedem daca poate Argentina sa dezlege apararea Greciei... vor sta pe 2 linii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează