INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ARGENTINA - MEXIC 3-1

Maradona: "Roberto Rosetti a greşit grav, dar nu datorită lui am cîştigat"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2010 00:00

Selecţionerul reprezentativei Argentinei, Diego Maradona, a declarat după calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, că arbitrul italian Roberto Rosetti a greşit grav când a validat golul marcat de Carlos Tevez în partida cu Mexic, scor 3-0, din optimile competiţiei.

"Arbitrul a influenţat meciul. Rosetti a greşit grav, dar nu se poate spune că Argentina a câştigat datorită acelei erori de arbitraj", a spus Maradona, citat de Mediafax.

Tehnicianul argentinian i-a dedicat victoria pilotului italian de motociclism, Valentino Rossi, care a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu.

Întrebat despre faptul că atacantul Lionel Messi nu a reuşit să marcheze nici în meciul cu Mexic, Maradona a răspuns: "A fost lovit de la început şi până la sfârşit. Omul său de marcaj, Torrado, trebuia avertizat şi apoi eliminat. Pentru un moment m-am întors în timp cu 20 de ani şi mi-am adus aminte de Gentile".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gicakontra
gicakontra  •  28 Iunie 2010, 14:59

Faza asta, ca si ce au facut in grupe ma fac sa mai am inca dubii in privinta Argentinei, meciul cu Germania o sa fie momentul adevarului pt maradona

laur8lampard
laur8lampard  •  28 Iunie 2010, 14:33

E pacat ! Acum ce sa zica si el ! Nu e Nostradamus sa stie ! Cu tot respectul Mexicul pana la golul Argentinienilor din Off-side a fost peste Argentina. Nu spun ca Mexicul ar fi castigat dar oricum aveau sanse. Asa un arbitru fricos le.a naruit toate visele.

roman_paranoic
roman_paranoic  •  28 Iunie 2010, 13:52

Toti cei care comentati ca nu vreti proba video, ati fi avut alta parere daca golul neacordat fusese marcat de Marica pentru Romania.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează