INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ANGLIA

Masochistul Rooney » Englezul nu concepe să se antreneze uşor pentru a se putea recupera

Wayne Rooney, Rooney, Manchester
Wayne Rooney, Rooney, Manchester

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

Internaţionalul englez e principalul său adversar în calea recuperării de pe urma unei accidentări la gleznă.

Wayne Rooney rămîne un motiv de îngrijorare pentru selecţionerul Angliei, Fabio Capello. Atacantul lui Manchester United e departe de a-şi fi revenit de pe urma accidentării suferite la glezna dreaptă în "sferturile" Ligii şi agravate ulterior în campionat. Iar cel mai mare adversar în calea unei refaceri pînă la startul CM 2010 (11 iunie) este el însuşi!

În cantonamentul de la Irdning (Austria), medicii "naţionalei" se poartă cu Rooney precum cu un ou de aur. Pentru a-i proteja glezna, au inventat inclusiv un bandaj special, din vată, pe care au grijă să-l poarte în afara antrenamentelor.

Pînă şi Capello, recunoscut drept un dur, îl menajează pe Wayne pe cît îi stă în putinţă. Degeaba. Atacantul în vîrstă de 24 de ani nu pare să priceapă eforturile care se fac pentru el. Insistă să joace şi să se pregătească la turaţie maximă. Explicaţia lui e simplă: "Aşa sînt eu obişnuit. Nu pot să fac lucrurile pe jumătate".

"Nu ştiu ce mă fac cu Rooney. Dacă-i spun nu, mă terorizează: «Vreau să mă antrenez, vreau să joc, vreau să marchez»"
Fabio Capello, selecţioner Anglia

58 de selecţii are Rooney în "naţionala" Angliei, pentru care a marcat 25 de goluri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  25 Mai 2010, 08:40

phooolica mai bine taceai....

 •  24 Mai 2010, 09:40

Sa-i puna Capello manele in autocar in drum spre antrenament si nu se va mai antrena deloc. Din fericire, nu si-a facut junioratul in Romania. Mare fotbalist pe cale sa devina gigantic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează