INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA

Matthaus: "Ballack ar fi un mare domn dacă s-ar retrage acum de la naţională" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2010 00:00

Recordmanul selecţiilor în echipa naţională a Germaniei, Lothar Matthaus, l-a sfătuit, prin intermediul presei, pe mijlocaşul Michael Ballack, absent de la turneul final al Cupei Mondiale din cauza unei accidentări, să se retragă din prima reprezentativă, informează AFP.

"Dacă Michael ar spune acum că echipa este puternică fără el şi că renunţă definitiv la reprezentativă pentru a mă concentra la Leverkusen, ar demonstra că este un mare domn", a declarat Matthaus, "Balon de Aur" în 1990, pentru cotidianul german Bild.

Michael Ballack (33 de ani, 98 de selecţii) nu a făcut parte din lotul Germaniei la turneul final al Cupei Mondiale din cauza unei accidentări. El a petrecut cinci zile alături de coechipierii săi, în Africa de Sud, întorcându-se, luni, în Germania, după ce medicii lotului s-au declarat satisfăcuţi de modul în care decurge procesul de recuperare al mijlocaşului.

Ballack şi-a încheiat contractul cu formaţia engleză Chelsea Londra şi va juca pentru Bayer Leverkusen.

Fundaşul echipei Bayern Munchen, Philipp Lahm, a declarat, luni, că doreşte să rămână căpitanul echipei naţionale a Germaniei şi după turneul final al Cupei Mondiale din 2010, când în lot ar urma să revină Michael Ballack, obişnuitul purtător al banderolei.

Mediafa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ciupi0812
ciupi0812  •  07 Iulie 2010, 09:59

nu vad de ce trebuie sa se retraga. loew il va baga in teren daca va crede de cuviinta, fiindca niciun joc nu seamana cu altul, uneori ai nevoie si de un mijlocas care ameteste jocul asa cum stie ballack sa o faca.

tqmilanzeul
tqmilanzeul  •  06 Iulie 2010, 16:29

Foarte bine punctat... mosneagu' ala a uitat ce umilinte a trait la WC 1998 si mai ales la Euro 2000... dar deh, ii e frica ca poate'l ajunge Ballack, noroc ca Low nu e asa senil precum Berti Vogts...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează