INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  AMICAL CARITABIL DE LUX

Minge specială contra SIDA

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Meciul Brazilia - Irlanda de diseară va fi cu totul special. Dincolo de scopul pregătirii CM, se va juca şi pentru sensibilizarea întregii lumi faţă de campania "Lace Up Save Lies", promovată de Nike şi RED pentru strîngerea de fonduri în lupta împotriva SIDA din Africa.

 

Amicalul se va disputa cu o minge specială în alb şi în roşu, jucătorii Nike ai ambelor echipe vor purta şireturi roşii, porţile terenului vor avea plase de aceeaşi culoare, iar elevii lui Carlos Dunga vor intra pe gazon purtînd bluze de trening complet roşii. Partida de la Londra este programată de la ora 22:05 şi va fi transmisă în direct de "Boom Sport One".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează