INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ”OPTIMI”: URUGUAY - PORTUGALIA, SÂMBĂTĂ, 21:00, TVR1, GSP.RO

”Nașul” lui Godin » Ronaldo îl execută pe fundașul lui Atletico peste tot pe unde-l prinde

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 29 iunie 2018 13:00

Cristiano Ronaldo a reușit 19 goluri în cele 28 de partide în care s-a confruntat cu uruguayanul lui Atletico, între care trei hattrick-uri. Stoperul a marcat doar o dată.

Diego Godin îi știe de frică lui Ronaldo. S-au duelat de atâtea ori în derbyurile Madridului și uruguayanul n-a ieșit deloc bine. Cotidianul Record a dezvăluit că stoperul lui Atletico a pierdut 10 meciuri contra lui Real și a făcut tot atâtea remize, Cristiano reușind să marcheze nu mai puțin de 19 goluri, între care și trei hattrick-uri.

Coates sau Giménez?

Tabarez nu știe dacă lângă Godin îl va retitulariza pe Giménez, refăcut după accidentarea musculară, sau îl va păstra pe Coates, folosit contra Rusiei. Ultimul îi cunoaște foarte bine pe mulți dintre adversari, evoluând din 2016 la Sporting Lisabona: "Îi vom acorda lui Cristiano aceeași atenție la marcaj și respect ca oricărui alt jucător portughez. Un meci nu se rezumă însă în pregătire doar la acest capitol. Ne gândim la toată echipa".

Presa de la Montevideo crede că Giménez e mai bun de pus gardian la CR7, având "viteză, joc bun de cap și experiența din duelurile din LaLiga", Coates fiind "redutabil unu-la-unu și imperturbabil în concentrare". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  29 Iunie 2018, 16:01

Partea buna a situatiei este ca cei doi impricinati nu joaca singuri si nu jpaca cu echipele lor de club!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează