INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA

Negocierile dintre Low şi federaţia germană, amânate pentru această vară

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Negocierile dintre selecţionerul Germaniei, Joachim Low, şi Federaţia Germană de Fotbal (DFB) privind prelungirea contractului dintre cele două părţi au fost amânate pentru această vară, informează AFP.

"În linii mari, suntem de acord să continuăm această excelentă colaborare, dar nu am reuşit să ajungem la un acord în ceea ce priveşte aspectele importante ale înţelegerii. De aceea am decis, de comun acord, că este preferabil să amânăm negocierile pentru a ne concentra exclusiv pe pregătirea participării echipei naţionale la Cupa Mondială", a declarat preşedintele DFB, Theo Zwanziger.

Joachim Low, în vârstă de 50 de ani, i-a succedat lui Jurgen Klinsmann la conducerea tehnică a naţionalei Germaniei, imediat după ce echipa germană a câştigat finala mică a Cupei Mondiale din 2006. Contractul său a fost deja prelungit cu doi ani după Campionatul European din 2008.

De la preluarea echipei de către Low, Germania a disputat 45 de meciuri (31 victorii, 8 rezultate de egalitate, 6 înfrângeri).

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează