INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CRIZA

Nu mai există bodyguarzi pentru Mondial

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Cum Africa de Sud este una dintre cele mai nesigure ţări din lume, asigurarea securităţii la Mondial a ajuns una dintre principalele preocupări.

 

Cererea de bodyguarzi a devenit astfel cu atît mai mare cu cît la turneul final sînt aşteptate personalităţi din toate domeniile. Numărul celor disponibili nu e însă suficient. În ultimele 10 zile s-a produs un boom al solicitărilor încît toate firmele de securitate şi-au epuizat distribuţia personalului. "Nu mai avem pe nimeni liber. Toţi oamenii noştri sînt deja împărţiţi. Ei vor asigura paza 24 de ore din 24, indiferent despre ce obiectiv este vorba", au zis şefii firmei "TSU Protection Services". 

 

Co-director la "Dynamic Alternatives", Gavriel Schneider a indicat că grupul său asigură protecţie în funcţie de cerinţe, doar la stadion ori toată ziua, într-o gamă lardă de cereri: fotbalişti, conducători, oameni de afaceri. Tot acesta a precizat că va încasa circa 400 de dolari zilnic pentru fiecare bodyguard aflat în misiune.

De asemenea, "Legosec security" a anunţat că numărul clienţilor săi s-a triplat în ultima săptămînă.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  15 Martie 2010, 15:45

Sa cheme legionarii, aia merg oriunde...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează