INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  TITLUL MONDIAL

Platini: "Anglia, Brazilia şi Spania sînt favoritele". Tu ce crezi?

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

Preşedintele UEFA, Michel Platini, vede în acest moment doar trei echipe capabile să-şi adjudece titlul mondial la turneul final din Africa de Sud (11 iunie - 11 iulie).

 

"Sînt puţine reprezentative care au toate calităţile necesare pentru a cuceri trofeul. Mă gîndesc la Anglia, Brazilia şi la Spania", a spus fostul internaţional francez.

Platini crede că "multe alte formaţii sînt foarte greu de bătut, dar nu se află la un nivel care să le permită să vizeze titlul suprem".

Brazilia a triumfat la cinci Mondiale, Anglia la unul, iar Spania deloc.

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
 •  26 Martie 2010, 18:45

Va pricepeti voi mult la footbal. 1 Argentina nu va ajunge acolo nu are valoare, prea tineri. Germania nu are iarasi nimic, Anglia are anrenor depinde si ce va juca. Spania a trecut la 11 de Italia la Euro 2008. Cine pune Italia in afara listei greseste enorm. Italia, Anglia, Spania au antrenori, pe cind Germania, Argentina, Olanda au mascarici. Iar Brazilia ramine Brazilia ca intotdeauna Numai bafta iar voi Puradei care nu stiti istoria acestui sport mai bine mergeti si va jucati pe

 •  26 Martie 2010, 17:48

Spania sau Germania,Pe una din ele o vad castigand CM.Si nu spun asta pt ca au fost finalistele ultimului campionat european.Dar in momentul de fata mi se par cele mai inchegate echipe cu un plus pt. Spania care exceleaza la capitolul creativitate in joc.Nemtii in schimb,pe langa binecunoscuta rigurozitate germana,au mai adaugat in ultimul timp si ceva fantezie in joc.Jucatori ca Ballck,Schweinsteiger,Kroos,Marin,Ozil,Gomez,Muller,pot pune probleme oricand oricarei defensive adverse.

 •  26 Martie 2010, 16:00

SINGURUL LOR TROFEU FIIND CM 66(DAR S A JUCAT LA EI IN REGAT),IN FINAL AJUNG SI LA FAVORITELE MELE PENTRU CM DE ANUL ASTA,EU ZIC GERMANIA(N A MAI LUAT DIN 90) SI ARGENTINA(ACELASI LUCRU N AU MAI LUAT DIN 86).SA NU UITATI SI VOI NICIODATA O REGULA IN FOTBAL "CINE NU A MAI LUAT DE MULT VREUN TROFEU VA MAI LUA"!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează