INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  NEMŢII ÎN CRIZĂ DE NERVI

Podolski a sărit să bată un reporter!

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Spiritele s-au încins serios după amicalul pierdut ieri de Germania, 0-1 cu Argentina. Nervii i-au cedat imediat după meci atacantului de la FC Koln, care a provocat un scandal în zona mixtă şi puţin a lipsit ca totul să nu degenereze într-o bătaie cu un reporter neamţ!


Acesta din urmă îl şicanase înaintea partidei pe Lucas Podolski, pe care îl cunoştea bine din cei trei ani petrecuţi la Bayern (2006-2009), spunîndu-i că "cea mai bună fază pe care ai creat-o a fost la încălzire". Atacantul german şi-a pierdut simţul umorului şi a vrut să se răzbune pe jurnalistul TV. "Poldi" i-a dat peste telefonul mobil şi l-a certat pentru gluma făcută.


Conflictul a continuat, iar Podolski a coborît din autocar pentru a-l agresa şi fizic pe reporter, care a fugit de furia fotbalistului închizîndu-se într-o cameră de la stadion. Lucas, care ţipa la ziarist "hai, vino încoa să ne batem", a fost cu greu liniştit de colegi şi de oficialii federali. Forul german a postat astăzi şi pe site-ul oficial o notă în care-şi cere scuze pentru incident, susţinînd că Podolski "a răspuns unei provocări a reporterului".

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (2)
 •  04 Martie 2010, 16:58

Ce sa astepti de la un polonez care se da neamt?

 •  04 Martie 2010, 16:26

nu prea vad bine nationala germaniei pentur mondialu asta... pe de alta parte nici in 2002 nu o vedea nimeni in stare sa treaca de sferturi...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează