INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA

Preşedintele Federaţiei Germane ameninţă cu demisia! Vezi de ce!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Preşedintele Federaţiei Germane de Fotbal ( DFB), Theo Zwanziger, a declarat în presa germană, că va fi nevoit să demisioneze din funcţie, dacă acuzaţiile de hărţuire sexuală aduse unui fost angajat al forului, Manfred Amerell, nu vor fi probate în instanţă, informează AFP.

"Dacă vom pierde acest proces, va trebui să renunţ la funcţia de preşedinte al DFB. Dacă declaraţiile tinerilor arbitri pe care noi i-am luat sub protecţia noastră vor fi considerate false, atunci fostul arbitru Amerell este o victimă", a spus Zwanziger pentru săptămânalul Kicker, apărut joi.

Manfred Amerell, în vârstă de 62 de ani, prezentat deseori ca purtător de cuvânt al arbitrilor germani, a fost acuzat de hărţuire sexuală de patru arbitri, printre care şi Michael Kempter (27 de ani), cel mai tânăr arbitru din Bundesliga.

Amerell i-a cerut, la 4 februarie, preşedintelui federaţiei să îl elibereze din funcţie, "din motive de sănătate". Ulterior, Amerell a depus plângere împotriva lui Michael Kempter şi a federaţiei germane. Plângerea sa va fi examinată joi de un tribunal din Munchen.

Amerell, fost observator al arbitrilor din Bundesliga, l-a acuzat, miercuri, pe Michael Kempter că s-a folosit de el pentru a avansa în carieră.

Theo Zwanziger, fost inspector fiscal, conduce federaţia germană din 2004.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  05 Martie 2010, 12:50

deci baiatul se foloseste de "fetitza" pentru a avansa in bundesliga fluierarilor, iar "fetitza" se foloseste de baiat ca sa se dixtreze. viata e frumoasa la altii, iar noi ne luam de razvan ca-har-ca-mar...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close