INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  I-AU FĂCUT MARCAJ STRÎNS LUI FABREGAS

Puyol şi Pique l-au "transferat" pe Fabregas la Barcelona! Vezi AICI cum!

Fabregas, Pique, Puyol
Fabregas, Pique, Puyol

Articol de - Publicat marti, 13 iulie 2010 00:00

Azi-noapte, cînd naţionala Spaniei sărbătorea alături de sute de mii de oameni titlul mondial cîştigat de băieţii lui Vicente del Bosque, Carles Puyol şi Gerard Pique, doi dintre fotbaliştii importanţi din apărarea Barcelonei şi a naţionalei, au fost în centrul atenţiei, depăşindu-l chiar şi pe showman-ul Pepe Reina.

Ce-au făcut cei doi fundaşi spanioli? Ca de obicei, cînd sărbătoresc un titlu important, Reina a fost cel care i-a prezentat, rînd pe rînd, pe fotbalişti. Cînd a ajuns la jucătorul lui Arsenal Londra, crescut de Barcelona,  a zis: "Cu numărul 10, are o inimă mare....", iar cei doi apărători au apărut pe neaşteptate cu un tricou blau-grana şi l-au îmbrăcat cu forţa pe Fabregas. Reina a intrat în joc, ştiind că şi fotbalistul îşi doreşte să revină acasă, la Barcelona, şi a continuat: "Viitorul Spaniei şi, poate, al Barçei: Cesc Fabregas!"

VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE PUYOL ŞI PIQUE AU PUS TRICOUL BARCELONEI PE CESC FABREGAS!

FC Barcelona încearcă să-l readucă acasă pe mijlocaşul care, în prezent, e sub contract cu englezii de la Arsenal, dar cele două cluburi nu reuşesc să se pună de acord în privinţa preţului de transfer, informează Mundo Deportivo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ionutsteaua007
ionutsteaua007  •  13 Iulie 2010, 11:44

frumos momentul i-a placut si lui fabregas!!!!;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează