INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  S-A RUPT CĂPITANUL

Rio Ferdinand a ajuns la spital!

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2010 00:00

Nici nu s-a refăcut bine Gareth Barry că Fabio Capello e în mare pericol să-l piardă pe Rio Ferdinand pentru turneul final. La primul antrenament efectuat în Africa de Sud, căpitanul Angliei s-a accidentat la genunchi şi a fost transportat de urgenţă la spital pentru analize.

"Rio s-a lovit spre finalul şedinţei de pregătire şi s-a plîns de dureri la genunchiul stîng. Nu putem şti cît este de grav decît după ce face un RMN", a declarat selecţionerul. Care, pentru orice eventualitate, l-a pus deja în gardă pe Michael Dawson, fundaşul central de la Tottenham.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează