INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ANGLIA

Rooney şi colegii săi au luat contact cu viaţa sălbatică din Africa de Sud » Lei în Safari

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

"Naţionala" Angliei s-a relaxat înaintea debutului la Mondial mergînd într-un tur al unei rezervaţii naturale.

Reprezentativa "celor trei lei", aşa cum este cunoscută echipa Angliei, a plecat marţi în căutarea animalelor prezente pe stema federaţiei de la Londra. Capello şi-a strîns jucătorii în cîteva maşini de teren şi i-a dus pe aceştia la Pilanesburg Safari Park, situat într-un crater vulcanic, la doar 40 de minute de cantonamentul din Rustenberg.

Englezii au străbătut cei 500 de kilometri pătraţi ai rezervaţiei în patru ore, timp în care au dat nas în nas cu mai toate vietăţile, cu excepţia leilor. Animalul care s-a simţit cel mai ameninţat de prezenţa vehiculelor a fost un elefant de şase tone. Acesta a venit la doar cîţiva metri de vedetele din Premier League, dar Rooney&Co. au scăpat teferi şi aşteaptă jocul de sîmbătă, cu SUA.

Capello furios pe ziarişti
Fabio Capello a avut ieri o dispută verbală cu fotoreporterii şi cameramanii ce asistau la şedinţa de pregătire a Angliei. Nemulţumit că jurnaliştii supravegheau atent cantonamentul echipei, italianul a răbufnit: "De ce fotografiaţi camerele? N-aveţi nici o scuză. Aici nu sînteţi în Anglia!". Apoi, federaţia engleză a anunţat că antrenamentul de astăzi va fi închis presei, însă nu din cauza acestui incident: "FIFA permite o şedinţă în spatele porţilor închise".

SUA
Modelul Fulham
Clint Dempsey, jucătorul lui Fulham, a descoperit soluţia pentru a învinge Anglia. "Am bătut-o pe Manchester United cu 3-0 cu un sistem compact, avînd două linii solide de cîte patru oameni în spate. Stilul Americii e apropiat de cel al lui Fulham, aşa că vom încerca aceeaşi tactică. Sîntem obişnuiţi să nu fim favoriţi, vom fi puternici în apărare şi ne vom alege cu grijă momentele în care să atacăm".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close