INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  FRANŢA

Rugămintea francezilor pentru selecţionerul Domenech: "Fără Ribery la Mondiale!"

Articol de - Publicat sambata, 24 aprilie 2010 00:00

După scandalul sexual în care a fost implicat, fanii francezi îi cer selecţionerului Domenech să nu-l ia pe mijlocaşul lui Bayern în Africa de Sud

Cîteva nopţi fierbinţi în compania unei prostituate minore l-ar putea costa extrem de scump pe Franck Ribery. Real şi Barcelona - cel puţin aşa susţin ziarele spaniole - l-ar fi şters de pe lista obiectivelor pentru sezonul viitor. Pur şi simplu "nu vor să se încurce cu un jucător cu probleme extrasportive". Iar mai nou, el ar putea dispărea şi de pe lista selecţionerului francez Raymond Domenech pentru Mondialul 2010 (11 iunie - 11 iulie).

Chiar dacă Ribery e una dintre piesele de rezistenţă în angrenajul "Les Bleus", adversarii "tricolorilor" în preliminariile Euro 2012, suporterii îi cer lui Domenech să nu-l mai ia în Africa de Sud. Potrivit unui sondaj realizat de cotidianul France Soir, 57 la sută dintre participanţi n-ar vrea să-l mai vadă deloc în echipa naţională!

Tendinţa e confirmată şi de un alt sondaj, realizat de L'Equipe. "Scandalul sexual în care a fost implicat îi poate afecta lui Franck evoluţia la Mondiale?", întreabă ziarul citat. Răspunsul? Majoritatea, adică 70 la sută dintre fani, n-au absolut nici o îndoială: "da".

57 la sută dintre participanţii la un sondaj nu vor să-l mai vadă deloc în "naţională"

42 de selecţii are Ribery în reprezentativa Franţei, pentru care a marcat 7 goluri

Platini: "Domenech e o problemă"
Dacă fanii nu-l mai vor pe Ribery în "naţională", Michel Platini îl contestă pe selecţionerul Raymond Domenech. Într-un interviu acordat "Groupe Hersant Media", şeful UEFA spune despre conaţionalul său că "e o problemă pentru Franţa. Nu una tehnică, ci de personalitate. E fără speranţă, a demonstrat-o după Euro 2008, cînd i-a cerut mîna în direct iubitei, deşi naţiunea suferea de pe urma eliminării echipei în faza grupelor".

Platini nu-i vede pe francezi nici la CM 2010 prea departe: "Echipa are cîteva individualităţi, dar îi lipsesc stelele. Poate trece de faza grupelor, dar de cîştigarea Mondialului nici nu poate fi vorba".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  24 Aprilie 2010, 07:42

asa le trebuie... dupa ce ca sunt vai de capu l;or sa il lase si pe ribery acasa nush cd am impresia ca mexic si uruguay se vor califica ma ideparte i ngrupa lor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează