INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  S-AU CERTAT

Ruptură totală în familia Boateng din cauza lui Ballack! :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2010 00:00

Nu e de ajuns că evoluează fiecare pentru o cu totul altă "naţională". Kevin Prince Boateng (23 de ani) pentru Ghana, Jerome Boateng (21 de ani) pentru Germania.

 

Mai nou s-au certat şi au decis să nu mai aibă nici o legătură. "Tu cu familia ta, eu cu familia mea", i-a spus Kevin Prince fratelui său Jerome.

Totul a plecat de la faultul comis de Kevin Prince (Portsmouth) asupra lui Ballack în finala Cupei Angliei cu Chelsea (0-1). El a fost eliminat, Ballack a pierdut Mondialul, iar Jerome a spus că arbitrul i-a arătat pe bună dreptate "roşu".

Mijlocaşul lui Portsmouth s-a supărat şi i-a reproşat: "Tu trebuia să mă aperi, nu să mă acuzi. De acum, fiecare merge pe drumul lui". Răspunsul lui Gerome: "Deja fiecare merge pe drumul lui. Nu vreau să mai am nici o legătură cu tine".

Cei doi fraţi Boateng (foto) au jucat împreună la Hertha Berlin în perioada junioratului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tqmilanzeul
tqmilanzeul  •  11 Iunie 2010, 11:24

De unde ati mai scos-o si pe asta ? Kevin Prince Boateng nu a luat rosu. A ratat penalty in finala cupei si a fost schimbat apoi. Ce stire fantoma ...

soulflyro
soulflyro  •  11 Iunie 2010, 10:50

astia parca-s jiji si giovani :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează