INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  SERBIA

Şansele la CM2010 » Un fleac, ne-au ciuruit!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

Nu putem vorbi de sîrbi decît făcînd legătura cu noi. Asta e situaţia. Pentru sîrbi va fi primul Mondial pe care-l vor aborda singuri, după ce în 2006 Muntenegru le-a stat alături.

Meritul unui parcurs demn de toată lauda în preliminarii poartă numele lui Radomir Antici. Recomandat de trecutul său ca antrenor la Real, Atletico şi Barcelona, Antici a izbutit să unească o echipă şi o ţară unde orgoliile sînt la loc de cinste. Faptul că au trimis Franţa la baraj e o carte de vizită şi o recomandare pentru sîrbi, care însă au năravul de a rămîne datori la turneele finale.

Cu jucători de mare clasă, precum Stankovici (3 prezenţe la Mondiale sub trei titulaturi diferite, Iugoslavia, Serbia-Muntenegru şi acum Serbia), Nemanja Vidici, Ivanovici, Jovanovici, Zigici sau noul Roberto Carlos, Kolarov, Serbia poate face surpriza, destui văzînd-o pînă sus, sus de tot. Poate fi însă şi o surpriză în sens negativ, n-ar fi prima dată.

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează