INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA FĂRĂ CĂPITANUL LUI WERDER LA CM 2010

Selecţionerul Low: "Am cinci jucători mai buni ca Frings"

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2010 00:00

Continuă conflictul dintre selecţionerul Germaniei, Joachim Low, şi mijlocaşul lui Werder Bremen, Thorsten Frings, pe marginea neincluderii acestuia din urmă în lotul pentru Mondialul din Africa de Sud.

 

După ce Frings a spus că n-are nici o explicaţie pentru decizia lui Low de a-l lăsa acasă, selecţionerul i-a servit prompt replica într-un interviu acordat săptămînalului Bild am Sonntag.

"Pe poziţia lui, de mijlocaş defensiv, am cinci jucători mai buni în acest moment. E vorba despre  Khedira, Hitzlsperger, Gentner, Rolfes şi Schweinsteiger", a comentat, ironic, Low.

Întrebat dacă pentru Frings se va organiza un meci de retragere, tehnicianul în vîrstă de 50 de ani a spus "n-avem în plan aşa ceva". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  26 Ianuarie 2010, 23:07

khedira e mijlocas ofensiv, schweinsteiger e mijlocas de banda, hitzlsperger e mijlocas central/mijlocas stanga, paote doar rolfes si genter sa fie inchizatori, dar frings e peste ei , nu vad Germania sa faca mare lucru in Africa

 •  25 Ianuarie 2010, 01:09

pfff.. frings e peste toti, e cel mai complet inchizator al nemtilor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează