INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - SERBIA 0-1

Sfatul primit de nemţi: "Atenţie, iguane!"

Articol de - Publicat luni, 21 iunie 2010 00:00

Nemţii au fost avertizaţi să se ferească de reptilele care mişună prin cantonament: "Vă pot rupe gleznele".

Jucătorii germani stau cu "duşmanul" în casă. Nu e vorba despre ghanezi, cu care vor da ochii miercuri, într-un meci crucial pentru calificarea în "optimi". Deocamdată, pericolul e reprezentat de iguanele care mişună prin cantonamentul lor de la Velmore Grande, în apropiere de Pretoria.

Altfel destul de paşnice, respectivele reptile pot deveni foarte periculoase dacă te apropii prea mult de ele. "Lovesc atît de tare cu coada, încît pot provoca răni serioase. Inclusiv fracturi de gleznă" au fost avertizaţi nemţii de către autorităţile locale.

Selecţionerul Joachim Low a luat imediat măsuri şi le-a cerut jucătorilor să evite plimbările prin zonă: "Asta ne-ar mai trebui înaintea întîlnirii cu Ghana. L-am pierdut deja pe Klose, din cauza unui arbitru prea zelos. N-aş vrea să mai pierd vreunul şi din pricina vreunei iguane supărate că i-a fost încălcată intimitatea".  

FAZE DE FOC
"Căutam WC-ul"

Pavlos Joseph, suporterul care a intrat în vestiar peste jucătorii englezi, vineri, după meciul cu Algeria (0-0), a povestit că el căuta, de fapt, WC-ul. "Un poliţist mi-a explicat că pot găsi mai multe toalete în zona cabinelor. Aşa am ajuns acolo. Le-am spus jucătorilor că sînt o ruşine!", a povestit Pavlos, mare suporter al lui Manchester United. El a fost arestat ieri de autorităţile sud-africane.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează