INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CM 2010

Shilton: "I-aş strînge mîna lui Maradona dacă şi-ar cere scuze pentru «mîna lui Dumnezeu»"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2010 00:00

Legendarul goalkeeper britanic prefaţează Mondialul din Africa de Sud, însă rememorează şi golul încasat de la Maradona, cu mîna, la turneul final din Mexic.

"Spania e favorita mea la cîştigarea trofeului din Africa de Sud. Ar fi prima ţară europeană care cîştigă Mondialul pe un continent străin.

Cred că Brazilia va fi principala rivală a ibericilor, iar Franţa va demonstra criticilor că s-au înşelat cînd au spus că elevii lui Domenech n-au nici o şansă în Africa de Sud.

Spania a făcut întotdeauna promisiuni mari la turneele finale şi chiar a arătat că are forţa necesară de a triumfa, însă au părut mai mereu neîncrezători că vor pune mîna pe trofeu.

Acum, după ce au cîştigat Euro 2008, această mentalitate pare să fie istorie. Acum, ibericii ştiu că pot învinge din nou.

Cît despre Argentina, sincer să fiu, nu cred că vor face o figură prea frumoasă. Lui Maradona i-aş strînge mîna dacă şi-ar cere scuze pentru golul pe care mi l-a marcat cu mîna la Mondialul din Mexic", a declarat Peter Shilton, conform Reuters.

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (1)
bzt
bzt  •  11 Iunie 2010, 12:52

Arbitrul a fost de vina, nu EL !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează