INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - SERBIA 0-1

Sîrbii s-au regrupat şi au redus la tăcere Germania » Mannschaft în genunchi

Articol de - Publicat vineri, 18 iunie 2010 00:00

Serbia a reuşit un meci excelent în faţa Germaniei, profitînd de eliminarea lui Klose, şi au obţinut prima victorie la CM2010, scor 1-0.

Nemţii au început în forţă partida, ratînd în primele minute 3 ocazii mari de gol. Khedira a tras lamentabil din 6 metri, iar mai apoi a ieşit la rampă Podolski.

Eliminare uşoară
Arbitrul Alberto Undiano şi-a făcut de cap, aruncînd în stînga şi în dreapta cu cartonaşe. Victimă i-a căzut Miroslav Klose, eliminat după ce a văzut uşor două cartonaşe galbene în numai 15 minute. Sîrbii au profitat rapid, deschizînd scorul două minute mai tîrziu prin Milan Jovanovici.

Ratangiul Poldi
Zi nefastă pentru viitorul coleg al lui Ioniţă de la Koln. Podolski nu l-a putut învinge pe Stojkovici din nici o poziţie. A tras de 7 ori la poarta sîrbilor, dar de fiecare dată foarte slab. Nu a putut înscrie nici din penalty-ul făcut cadou de Vidici. În minutul 60, fundaşul lui Manchester părea că se află la un meci de volei şi vrea să trimită mingea peste fileu. Poldi a refuzat însă careul trimiţînd direct în portarul advers.

Sîrbii au reuşit să îşi revină după eşecul în faţa Ghanei şi păstrează şanse mari la calificare, în ultima etapă evoluînd în faţa Australiei.

14:30
liveTEXT

GERMANIA
PREZENTARE SERBIA
Mergi pe Germania
PARIURI Mergi pe Serbia
Phillip Lahm
VEDETA Nemanja Vidici
Lotul ECHIPA Lotul
Joachim Low
ANTRENORUL Radomir Antici
UEFA CUM S-AU CALIFICAT UEFA
Primul 11
EVOLUŢIA ÎN ULTIMII 2 ANI
Primul 11

*Click pe nume pentru a deschide paginile

Germania evoluează astăzi în faţa Serbiei, iar în cazul unei victorii se poate considera pentru a 15-a oară consecutiv calificată cel puţin în optimi la Mondiale.

Prima etapă ne-a convins că nemţii sînt din nou în mare formă. Elevii lui Joachim Low şi-au confirmat statutul de favorit cu un 4-0 în faţa Australiei.

Asta în timp ce sîrbii au făcut un meci catastrofal în faţa Ghanei. Echipa care călca în picioare România în preliminarii a fost de nerecunoscut în faţa africanilor, cedînd partida cu 0-1.

Nemţii sînt gata să doboare record după record. Niciodată n-au trecut mai mult de 20 de ani, triplă campioană mondială. Nu este singurul record după care aleargă la CM 2010. Miroslav Klose poate egala recordul de goluri al lui Ronaldo, avînd 11 goluri marcate, faţă de cele 15 ale lui Ronnie.

Totul se poate termina pentru sîrbi în cazul unei înfrîngeri astăzi, dacă Ghana va rămîne neînvinsă după meciul cu Australia.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
betdare
betdare  •  18 Iunie 2010, 14:38

Urmareste online toate meciurile de la campionatul mondial aici: ://www.betdare.com/watch-world-cup-live/

gtxr
gtxr  •  18 Iunie 2010, 14:27

Pasionat de tuning ? www.tuning-pe.net este solutia.Cele mai noi stiri din domeniu auto si tuning.Concursuri si premii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează