INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  SERBIA - GHANA, AZI, 17:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sîrbii şi-au adus o doctoriţă care vindecă rapid leziuni cu o placentă de cal

Articol de - Publicat duminica, 13 iunie 2010 00:00

Armă secretă? Sîrbii au adus-o de la Belgrad pe Marijana Kovacevici, o doctoriţă ce foloseşte placentă de cal pentru a vindeca rapid diferite leziuni.

În paralel cu pregătirea meciului de azi, cu Ghana, sîrbii au derulat şi o altă operaţiune. Strict secretă. Şi-au adus de la Belgrad o întărire ce s-ar putea dovedi decisivă de-a lungul turneului. Este vorba despre unul dintre cei mai controversaţi medici sportivi din lume la ora actuală, Marijana Kovacevici.

Doctoriţa a ţinut prima pagină a tabloidelor europene la începutul anului. Atunci, ea a fost vizitată de numeroşi jucători din Premier League, printre care olandezul Van Persie (Arsenal), Lampard (Chelsea) şi Glen Johnson (Liverpool), cărora le-a tratat rapid şi eficient diverse leziuni folosind placentă de cal.

Selecţionerul Radomir Antici a ţinut s-o aibă aproape pe doamna Kovacevici tocmai în ideea că, în cazul unor accidentări mai serioase, tratamentele sale pot face minuni. Sejurul acesteia în Africa de Sud costă federaţia de la Belgrad circa 50.000 de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează