INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  PARTIDE AMICALE

Spania, de neoprit! I-a marcat 6 goluri Poloniei (Villa '13, Silva '14, Alonso '51, Fabregas '58, Torres '76, Pedro '80)

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2010 00:00

Astăzi, de la ora 23:00, Spania a susţinut ultimul amical, contra Poloniei, echipă pe care a îngenuncheat-o, scor 6-0! Selecţionerul Vicente del Bosque a optat pentru următorul "11":

Casillas - Arbeloa, Puyol, Piqué, Capdevila - Xabi Alonso, Busquets, Xavi - Silva, Villa, Iniesta.

Spania a făcut instrucţie cu Polonia, în ultimul joc de pregătire înaintea startului Mondialului, marcînd nu mai puţin de 6 goluri!     Villa (13), Silva (14), Alonso (51), Fabregas (58), Torres (76) şi Pedro (80) şi-au trecut numele pe tabela de marcaj.

Spania nu a mai pierdut în faţa unei naţionale din Europa de 4 ani. Nu au reuşit să o învingă nici Anglia, nici Germania, nici Italia. În minutul 13, naţionala lui Vicente del Bosque a deschis scorul prin David Villa, după o acţiune excelentă a lui Iniesta, care a urcat pe partea stîngă şi i-a centrat perfect atacantului cu numărul 7. Un minut mai tîrziu, Silva a marcat şi el, după o centrare a aceluiaşi Andres Iniesta.

Polonezii au reacţionat în minutul 23, dar Iker Casillas a fost la post.

Iniesta a părăsit terenul în minutul 39, din cauza unor uşoare probleme musculare, iar în locul său a intrat Pedro.

Xabi Alonso a marcat pentru 3-0 în minutul 51, după o pasă a lui Xavi Hernandez. Mingea a fost deviată de un apărător polonez.

În minutul 54, Del Bosque a făcut 3 schimbări: Sergio Ramos a intrat în locul lui Arbeloa, Navas l-a înlocuit pe Silva, iar Xavi i-a lăsat locul lui Fabregas.

La doar 3 minute de la intrarea pe teren, Fabregas a marcat pentru 4-0, după o pasă excelentă a lui Xabi Alonso.

Torres i-a luat locul lui VIlla în minutul 65, iar Marchena l-a înlocuit pe Puyol în minutul 72.

În minutul 72, Fernando Torres a înscris pentru 5-0, după o acţiune pe partea stîngă a lui Pedro, care i-a pasat perfect atacantului de la Liverpool. Acelaşi Pedro a închis tabela, 6-0, în minutul 80


Portugalia s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa reprezentativei Mozambicului. Vedeta lusitanilor, Cristiano Ronaldo, a fost rezervă şi a intrat pe teren în minutul 60.

Golurile au fost marcate de Danny (52) şi Hugo Almeida (75, 83). Reprezentativa pregătită de Carlos Queiroz s-a impus uşor în faţa selecţionatei Mozambicului, în ultimul meci amical înainte de startul CM 2010 din Africa de Sud. Ronaldo nu a reuşit să-şi treacă numele pe tabela de marcaj şi a ajuns astfel la 14 luni fără gol marcat în tricoul naţionalei, ultima reuşită datînd din 11 februarie 2009, într-o partidă amicală contra Finlandei, în care a transformat un penalty.

Queiroz a putut conta în acest meci de pregătire şi pe fotbalistul de la Real Madrid Pepe, recuperat după o gravă accidentare la genunchi suferită în decembrie 2009.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ce_plm
ce_plm  •  09 Iunie 2010, 01:11

Super echipa , i-a mers jocul perfect , Polonia n-a avut nici o sansa. Sunt favoriti la Mondial !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează