INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  IRONII

Un puşti de 8 ani se vede mai bun ca Domenech :D

Raymond Domenech, Domenech, Franta
Raymond Domenech, Domenech, Franta

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2010 00:00

Băiatul şi-a prezentat oferta printr-o scrisoare trimisă federaţiei de la Paris

Ţintă a multor ironii de cînd se ocupă de "naţionala" Franţei, din 2004, Raymond Domenech a încasat o nouă "înţepătură". Nu de la jurnalişti, ci de la un puşti, care consideră că pînă şi el este mai capabil decît tehnicianul de 58 de ani. Însuşi preşedintele forului de la Paris, Jean-Pierre Escalettes, a dezvăluit: "Am primit pe adresa federaţiei o scrisoare, bine compusă, de la un băiat de 8 ani, care s-a declarat pregătit să-l înlocuiască pe Domenech. La final, a indicat cum vede el echipa Franţei şi cel mai bun 11".

Cum Escalettes n-a oferit detalii, jurnaliştii au "săpat". Au aflat că pe băiat îl cheamă Nicholas, iar în scrisoarea lui erau şi alte elemente. Printre acestea, aprecierea clară că "Domenech a comis multe erori, pe care nici eu nu le-aş fi făcut" şi promisiunea că "dacă aş deveni selecţioner în locul lui, nu aş fi atît de costisitor". Ultima remarcă e legată de faptul că selecţionerul a luat prime de 825.000 de euro doar pentru calificarea în chinuri la CM 2010.

Iniţiativa copilului a fost larg comentată. Cîteva remarce de pe site-ul ziarului "Le Figaro": "Nicholas are toate şansele să fie peste Domenech", "Adevărurile ies din gura copiilor" ori "Cine nu e mai bun ca Domenech?".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
 •  11 Februarie 2010, 22:52

Alles les bleus!!!!!

 •  05 Februarie 2010, 09:59

qwerty007 tu ori esti prost ori esti prost, greseala de scriere e in capul tau:)), cat despre articol, bravo lu pici

teodor98
teodor98  •  03 Februarie 2010, 19:05

domenech a ajuns de rasul curcilor!si un pustulica de 8 ani rade de el!HA!HA!HA!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează