INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  INEDIT

Un suporter sirb pleacă pe jos în Africa de Sud!

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Saşa Jovici, suporter înveterat al reprezentativei Serbiei, şi-a pus în cap să bată drumul pînă-n Africa de Sud pe jos.

 

Jovici va pleca din localitatea Cacak şi va străbate distanţa de 16.000 de kilometri pînă la Cape Town pe cît posibil cu piciorul: "Voi apela la unele mijloace de transport doar atunci cînd va fi neapărată nevoie".

El şi-a stabilit şi traseul: "De un an pregătesc această excursie. Voi trece prin Bulgaria, Turcia, Egipt, Sudan, Etiopia şi Botswana".

Jovici, 39 de ani, speră ca efortul său să şi merite: "Dacă jucătorii noştri vor face treabă bună la Mondialul 2010 înseamnă că n-am pierdut timpul degeaba".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
 •  09 Aprilie 2010, 11:26

"înveterat"? Ce e rău în a-ţi susţine echipa naţională? Jurnalişti de 2 lei, mai bine rămâneţi la limba de lemn a fotbalului, decât să folosiţi cuvinte pe care nu prea le înţelegeţi! Asta pe lângă povestea cu iz de cacealma a sârbului zburător care face vreo 260km pe zi...

 •  09 Aprilie 2010, 02:15

sunteti niste prosti. cati dintre voi ati face asa ceva?.. stiti sa gasiti motive, sa criticati, dar faceti acest lucru din simplul motiv ca sa nu va vedetzi propria uratzenie a sufletului. pacat.... pacat ca nu sunt mai multi oameni care sa puna suflet in ceea ce fac.

 •  07 Aprilie 2010, 17:42

indeed =))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează