INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ECHIPA IDEALĂ

Unul dintre punctele de atracţie la turneul final îl reprezintă soţiile şi prietenele jucătorilor » O echipă superbă

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2010 00:00

Irina Şeik
Este ultima cucerire a starului portughez Cristiano Ronaldo. Relaţia lor nu are nici o lună. Rusoaica de 24 de ani (dimensiuni 87-58-88) participă în special la prezentări de lenjerie intimă.

Alena Seredova
Este soţia lui Gianluigi Buffon. Cei doi au împreună doi băieţi. Fostă Miss Cehia 1998, Alena (32 de ani, dimensiuni 94-60-92) a lucrat ca model din 2002, iar acum participă la diverse show-ri TV.

Julia Godicke
A devenit recent soţia fundaşului german Marcell Jansen, de la Hamburg. De profesie model, Julia fusese căsătorită anterior cu un alt fotbalist, Christoph Metzelder. Ea reprezintă imaginea Germaniei la Mondial.

Jaydy Michel
S-a căsătorit cu Rafa Marquez după ce fusese măritată cu cîntăreţul Alejandro Sanz. Model şi actriţă, Jaydy (34 de ani) a început relaţia cu fundaşul mexican în 2006, înainte ca el să divorţeze de actriţa Adriana Lavat.

Sarah Brandner
Născută la Munchen, e "jumătatea" mijlocaşului german Bastian Schweinsteiger. Model, Sarah (21 de ani, 86-62-92) a fost desemnată cea mai sexy soţie de fotbalist din Germania. Nu ratează nici un meci al jucătorului lui Bayern.

Sylvie van der Vaart
S-a măritat cu mijlocaşul olandez Rafael van der Vaart în 2005, nunta fiind transmisă în direct de canalul SBS. Model, actriţă şi prezentatoare TV, frumoasa blondă (32 de ani) tocmai a cîştigat bătălia contra cancerului la sîn, boală depistată în iunie 2009.

Bethany Dempsey
E soţia mijlocaşului american Clint Dempsey. Cei doi au împreună o fetiţă, Elysia. Cînd jucătorul s-a transferat la Fulham, l-a însoţit în capitala Angliei, unde studiază psihologia.

Abbey Clancy
Relaţia cu atacantul englez Peter Crouch durează din 2006. Pe numele adevărat Abigail, cea alintată Abbey (24 de ani, 81-61-89) participă la dese prezentări de lenjerie intimă şi este ahtiată după dans.

Zaira Nara
Iubita "vîrfului" uruguayan Forlan are dimensiuni de invidiat: 90-58-90. Model şi prezentatoare TV, argentinianca e nedespărţită de Diego: "Ea mă face să joc mai bine", a admis el. În curînd se vor căsători, deşi Zaira (21 de ani) a zis că "mă bucur de dragoste, nu e nevoie de nuntă".

Alice Bregoli
L-a cunoscut pe atacantul italian Alberto Gilardino în 2006, căsătoria lor avînd loc trei ani mai tîrziu. Cei doi au împreună o fetiţă, Ginevra. Fotomodel, Alice este o fire retrasă, nu-i place publicitatea.

Luciana Salazar
S-a "cuplat" cu atacantul argentinian Gonzalo Higuain de cîteva săptămîni. Nu a contat diferenţa de vîrstă: ea are 29 de ani, iar el - doar 22. Înainte de vedeta Realului, Luciana a mai avut legături cu Diego Maradona şi Lionel Messi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
relubadea
relubadea  •  07 Iunie 2010, 14:10

blog dedicat nevestelor de fotbalisti nevestedefotbalisti.wordpress.com

flafy
flafy  •  07 Iunie 2010, 12:39

ce legatura are cu fotbalul?

 •  07 Iunie 2010, 02:15

unde e fotbalul?...aici vad doar niste buci.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează