INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  OLANDA - JAPONIA 1-0

Van Marwijk: "Japonia nu m-a surprins. Am venit ca să devenim campioni mondiali"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2010 00:00

Selecţionerul Olandei, Bert van Marwijk, a declarat, după victoria obţinută, scor 1-0, cu Japonia, în etapa a doua a grupei E a CM, că dacă elevii săi vor menţine aceeaşi încredere şi stabilitate arătate în jocul de sâmbătă, naţionala olandeză "poate ajunge departe", informează AFP.

"Japonia nu m-a surprins cu nimic. Am spus dinaintea jocului că evoluează de mult timp împreună, că sunt foarte bine organizaţi şi că va fi un joc complicat. Ne-au pus imediat sub presiune. Atacanţii noştri nu au primit prea multe mingi bune şi nu au fost foarte periculoşi. Japonia a avut ceva şanse de gol, dar nu foarte periculoase.

Apoi, încetul cu încetul, am preluat controlul meciului. Am venit aici pentru a câştiga trofeul, să devenim campioni mondiali. Sunt realist, acest lucru nu va fi uşor, dar dacă vom păstra această încredere şi stabilitate putem ajunge departe. Să vedem ce se întâmplă în această seară. Dacă va fi o victorie a naţionalei Camerunului, încă nu suntem calificaţi", a precizat selecţionerul olandez, citat de Mediafax.

Playtech: Ianis Hagi, cea mai proastă veste. Gerrard a făcut anunțul trist


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează