INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  OLANDA - SLOVACIA 2-1

Van Persie a răbufnit cu Slovacia: "Scoate-l pe Sneijder!" :X

Articol de - Publicat miercuri, 30 iunie 2010 00:00

Van Persie s-a răstit la selecţionerul Van Marwijk în momentul schimbării, iar un specialist în mimica buzelor a tradus ce-a spus.

Bucuria calificării în "sferturi" a olandezilor a fost umbrită de un incident petrecut în finalul meciului cu Slovacia (2-1). Era minutul 79 cînd selecţionerul Bert van Marwijk l-a chemat la margine pe Robin van Persie. Vizibil iritat că e schimbat, atacantul Arsenalului i-a replicat pe un ton dur. "Nu ştiu ce-a spus Robin. Oricum nu auzeam nimic din cauza vuvuzelelor", s-a eschivat Van Marwijk în faţa jurnaliştilor curioşi.

Cotidianul De Telegraaf nu s-a mulţumit numai cu atît şi a contactat un specialist în mimica buzelor, care a tradus exact ce-a zis Van Persie: "Scoate-l pe Sneijder!". "Împricinatul" susţine că nu-i aşa: "N-am pomenit nici un nume. Eram nervos că n-am reuşit să marchez. Întotdeauna mă supăr cînd ratez".

Reacţia coechipierului vizat? "Robin poate să spună ce vrea. La noi, libertatea de expresie nu e îngrădită. Eu însă prefer să mă concentrez asupra sfertului cu Brazilia", a comentat Sneijder. Printre dinţi.

BRAZILIA
"O să le pedepsim aroganţa!"
Bert van Marwijk a avut ieri şi un alt motiv de supărare decît cazul "Van Persie". Selecţionerul olandez a fost iritat în egală măsură de o declaraţie dată de brazilianul Kaka după fluierul final al "optimii" cu chilienii (3-0): "Sîntem de la un meci la altul mai buni. O s-o ţinem tot aşa pînă în finală". Van Marwijk îl contrazice însă: "A uitat că trebuie să treacă întîi de noi. Dar nu-i nimic. O să-i pedepsim aroganţa".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tatutzu
tatutzu  •  30 Iunie 2010, 10:50

eu pariez pe brazilia

ronny1983ronny
ronny1983ronny  •  30 Iunie 2010, 08:54

egal dupa 90 minute...se califica olanda la penalty !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează