INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  SLOVACIA

Vedeta echipei » Marek Hamsik

Marek Hamsik
Marek Hamsik

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Data naşterii: 27 iulie, 1987

Locul naşterii: Banska Bystrica (Ceho slovacia)

Carieră: 2004 Slovan Bratislava, 2004-2007 Brescia, 2007 - Napoli

Selecţii: 30

Marek Hamsik este una din marile promisiune din Serie A, după ce în ultimele două sezoane a reuşit să impresioneze la Napoli. Acum, jucătorul în vârstă de 22 de ani, are şansa de arăta lumii întregi de ce este capabil, acest turneu putând fi o rampă de lansare pentru noua senzaţie a slovacilor.

Anticipează excelent jocul şi apare în multe momente la momentul potrivit, fiind un jucător care acoperă o mare porţiune de teren. Este un jucător care se maturizează de la meci la meci.

Cel mai bun tânăr jucător slovac în 2008 şi 2009, Hamsik va fi jucătorul cheie la acest turneu pentru Slovacia, şi dacă va reuşi să se ridice la forma pe care a arătat-o în Serie A, ar putea fi una din surprizele competiţiei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează