INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  SERBIA

Vedeta echipei » Nemanja Vidici

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2010 00:00

Data naşterii: 21 Octombrie, 1981

Locul naşterii: Titovo Uzice (Iugoslavia)

Carieră:
2000-2004 Steaua Roşie Belgrad
2004-2006 Spartak Moscova
2006 - ??? Manchester United

Selecţii: 44

Vidic este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume, şi liderul indiscutabil al apărării 'naţionalei' Serbiei. La 28 de ani, a ajuns la maturitate necesară unui fundaş central pentru a face diferenţa, fiind unul dintre cei mai curtaţi jucători din Europa.

Rapid, puternic, excelent în jocul aerian, este un fundaş care se descurcă în faţa oricărui jucător. Supus rigorilor din fotbalul englez, Vidic s-a descurcat excelent, şi alături de Rio Ferdinand în defensiva 'diavolilor roşii', sârbul a progresat foarte mult de la venirea sa de la Spartak Moscova.

Este o garanţie pentru apărarea echipei antrenată de Radomir Antic, fiind unul dintre artizanii calificării Serbiei la acest Mondial.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează