INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ROMÂNIA - HONDURAS 3-0

Vedetele Suazo şi Palacios s-au accidentat după amicalul cu "tricolorii" » Dedicaţie de la români

Daniel Niculae, Niculae, Romania
Daniel Niculae, Niculae, Romania

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2010 00:00

Pe lîngă eşecul net, 0-3, hondurienii s-au ales şi cu vedetele Suazo şi Palacios accidentate după testul cu "tricolorii"

Hondurienii suferă tare în urma partidei cu România, ultima dinaintea Mondialului. Eşecul categoric, 0-3, care i-a arătat "naţionalei" din America Centrală că are multe slăbiciuni, este completat de accidentările principalilor jucători, David Suazo şi Wilson Palacios.

Primul s-a ales cu o contractură musculară puternică la piciorul drept. A simţit dureri în minutul 33, în urma unui duel cu Rădoi, dar a continuat pînă la final, ulterior aflînd să problema s-a amplificat. Totuşi, "nu este ceva care să ne îngrijoreze foarte tare, David are nevoie doar de cîteva zile de pauză totală", au zis medicii despre atacantul Interului.

Lucrurile sînt, în schimb, mult mai serioase în ceea ce-l priveşte pe Palacios. Mijlocaşul lui Tottenham a suferit o leziune la aductorii piciorului stîng şi a trebuit să părăsească terenul în minutul 68, pe targă. Ulterior, a fost transportat la spital. "Această accidentare a făcut şi să se agraveze o fibroză care-l supăra pe Wilson de cîteva luni", au precizat doctorii. Aceştia aşteaptă ca jucătorul să efectueze azi un RMN pentru a afla durata indisponibilităţii.

Subiect de prima pagină
Problemele medicale ale celor două vedete din echipa columbiano-hondurianului Reinaldo Rueda au fost prezentate pe larg în presa locală. Cotidianul "Diez" a avut subiectul chiar pe pagina întîi, într-un dialog. "Ce se întîmplă, negrule?", îl întreabă Pavon pe Palacios, care răspunde: "Sînt bine". Realitatea este însă alta. Alte publicaţii, precum "La Tribuna Deportiva", au scos în faţă eşecul şi nu şi-au ascuns preocuparea faţă de jocul hondurienilor.

"O echipă mută"
Presa din Honduras a criticat aspru "naţionala" în urma înfrîngerii cu România. "Am avut o echipă mută. A fost unul dintre cele mai slabe jocuri sub conducerea lui Rueda", a scris ziarul "El Heraldo". "La Tribuna" a adăugat: "Honduras nu reacţionează. Aceeaşi lipsă de idei, de joc colectiv, de solidaritate, de agresivitate, de soliditate defensivă. Nu am arătat nimic".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează