INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  BRAZILIA

Vezi primul 11 al jucătorilor lăsaţi acasă de Dunga. Cine îi va lipsi cel mai mult Braziliei?

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Criticat de presa braziliană pentru că nu i-a inclus în lotul care merge la Campionatul Mondial pe mai mulţi dintre oamenii importanţi din istoria recentă a naţionalei, selecţionerul Carlos Dunga a adus ca argumente în favoarea sa rezultatele obţinute de reprezentativă în ultimii doi ani.

În afara celor 23 care merg în Africa de Sud au rămas nume mari ca Ronaldinho, Adriano, Pato sau Marcelo, cu toţii evaluaţi la zeci de milioane de euro.

gsp a ales primul 11 al Braziliei alcătuit din jucători care vor rata Campionatul Mondial. Tu cine crezi că le va lipsi cel mai mult sud-americanilor?

Brazilia: Helton - Rafinha, Alex, Naldo, Marcelo - Simplicio, Anderson, Ganso - Adriano, Pato, Ronaldinho

Rezerve
: Victor, Carlos Eduardo, Cris, Ronaldo, Filipe Luis, Diego, Cleiton Xavier, Hulk, Neymar

Lotul Braziliei pentru CM:

Portari: Julio Cesar (Inter Milan), Doni (Roma), Heurelho Gomes (Tottenham)

Fundaşi: Maicon (Inter Milan), Dani Alves (Barcelona), Lucio (Inter Milan), Juan (Roma), Luisao (Roma), Thiago Silva (AC Milan), Gilberto (Cruzeiro), Michel Bastos (Lyon)

Mijlocaşi: Gilberto Silva (Panathinaikos), Felipe Melo (Juventus), Josue (Wolfsburg), Elano (Galatasaray), Ramires (Benfica), Kleberson (Flamengo), Kaka (Real Madrid), Julio Baptista (Roma)

Atacanţi: Robinho (Santos/Manchester City), Nilmar (Villarreal), Luis Fabiano (Sevilla), Grafite (Wolfsburg).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
 •  30 Mai 2010, 10:09

nu mai il criticati atata pe dunga a fost cel mai bun antrenor care putea veni la brazilieni dupa ce la cm 2006 brazilia se antrena cu 30 000 de spectatori in tribune,jucatorii se distrau,jucau la mishto,etc urmarea:eliminare in sferturi apoi dunga a eliminat vedetismele(ronaldo,ronaldinho sau adriano au fost trecuti pe linie moarta)si rezultatele au venit:copa america si cupa confederatiilor brazilia ia titlul si pt dunga e ai important sa joace prost si sa castige decat circ a la ronaldinho

 •  29 Mai 2010, 20:31

Ronaldo clar...

 •  29 Mai 2010, 20:20

Pato ronaldinho dar si Naldo merita

Vezi toate comentariile (43)
Comentează