INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ANGLIA

Walcott nu va fi la Mondial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Fabio Capello a anunţat lista definitivă a lotului cu care "naţionala" Angliei va participa la Mondialul din Africa de Sud.

 

Principala noutate priveşte absenţa dintre convocaţi a lui Theo Walcott. Tehnicianul italian a decis să-l excludă pe jucătorul lui Arsenal deoarece a considerat că este cel mai neexperimentat dintre atacanţi. Totodată, a dorit să aibă un om în plus la mijloc.

De aceea, în locul "vîrfului" de 21 de ani l-a preferat pe defensivul Garreth Barry (29 de ani), cu toate că jucătorul de la Manchester City are în continuare probleme fizice şi nu există o certitudine sută la sută că se va putea miza total pe el.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează