INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM BRAZILIA 2014

Adeus, Brasil! » Ceremonia de închidere de pe Maracana a fost scurtă, veselă şi foarte muzicală

Articol de - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 01:30

Micul concert care a precedat finala Cupei Mondiale a avut-o în centru pe artista columbiană Shakira, care a cîntat, alături de brazilianul Carlinhos Brown, melodia "La la la" (Brasil 2014).

Blonda este de altfel o prezenţă obişnuită la CM, tot ea fiind cea care a interpretat, în 2006, "Hips Don't Lie", şi în 2010 "Waka Waka".

Shakira, soţia spaniolului Gerard Pique, a declarat: "Nu voi uita niciodată că mi-am găsit iubirea vieţii la Cupa Mondială. Dacă n-ar fi fost World Cup, fiul meu nu ar fi existat". Băieţelul de doi ani, Milan, a fost şi el prezent pe la ceremonia de la Rio, fiind luat în braţe de mama sa.

Pe scena din mijlocul terenului au mai urcat chitaristul Carlos Santana, rapper-ul Wyclef Jean şi cîntăreţii autohntoni Alexandre Pires şi Ivete Sangalo.

În jurul lor, sute de dansatori au încins atmosfera pentru marele meci care urma să înceapă.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează