INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  NIGERIA

Africanii fac lucruri trăsnite în Brazilia » Nigerienii şi-au anulat antrenamentul şi au dat ultimatum: banii sau nu jucăm!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 15:54

După ce ghanezii au cerut 3 milioane de dolari pentru a se prezenta la meciul cu Portugalia, bani ce au fost trimişi cu avionul din ţară, şi alţi jucători africani se "remarcă" la Mondial. Nigerienii au refuzat să se antreneze pe motiv că n-au ajuns la un acord privind primele de calificare în optimi.
Potrivit goal.com, Obi Mikel şi colegii săi au cerut o şedinţă cu reprezentanţii federaţiei, în care şi-au cerut banii pe care FIFA îi oferă Nigeriei pentru calificarea din grupe. Chiar dacă FIFA n-a făcut încă plăţile, jucătorii africani au solicitat ca federaţia să le dea deja banii înainte de meciul cu Franţa, de luni.

Ieri, presa şi un grup de fani au aşteptat naţionala Nigeriei pentru antrenament, dar reprezentanţii echipei au informat că fotbaliştii sînt într-o şedinţă. Pînă la urmă, nigerienii au anulat antrenamentul.

Nigerienii vor să evite repetarea episodului de la Mondialul din 2010, cînd federaţia a amînat oferirea primelor de calificare. Şi au trecut la ameninţări: banii sau nu vor face deplasarea pentru partida cu Franţa.

Clasamentul şi tabloul complet al Campionatului Mondial!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Iunie 2014, 10:41

Nu degeaba sunt ( suntem!!) numiti ..lumea a *treia*!

marius.bxl
marius.bxl  •  27 Iunie 2014, 21:41
Postat de jullien_alphonse pe 27 Iunie 2014, 17:23

Pentru trântorii care NU ŞTIU ce inseamna sa MUNCESTI şi îşi dau cu părerea pe GSP : 1. - e indicat sa citiţi postările anterioare, multe RĂSPUND DEJA problemelor voastre "existenţiale". ESTE CLAR că şi guvernul şi federaţia NIGERIANĂ, ca şi org. omoloage române sunt ORGANIZATII MAFIOTE, de ţapangii, ce NU ÎŞI RESPECTĂ contractele şi înţelegerile scrise, darămite cele verbale. 2. - În aceste cazuri, PLATA PE LOC este singura metodă prin care poţi primi contravalorarea prestaţiei. Altfel, păţeşti ca la Rapid, sau ca la multe alte locuri de muncă din Românika: - v-am dat mâncare, bani de tramvai, de ţigări şi apă, mai vreţi şi salariu? Angajaţi-vă, şi veţi înţelege.

bravoscurt si la obiect

solomon_i
solomon_i  •  27 Iunie 2014, 19:40
Postat de 4patraulea pe 27 Iunie 2014, 19:14

si in romania si in "tarile albe" si peste tot se poarta vrajeala asta, camerunezii si ghanezii au fost deschizatori de drum, oricum nu aveau ce pierde decat praful de pe toba

tarile albe ?!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează