INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM 2014 / COSTA RICA

Amintiri după un Mondial de colecţie » Bryan Ruiz: "Punctul culminant al carierei! Am ce povesti nepoţilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 20:02

Atacantul şi căpitanul echipei naţionale a statului Costa Rica, Bryan Ruiz a acordat un interviu în exclusivitate pentru Adidas, după eliminarea formaţiei sale de la Campionatul Mondial.

- Bryan felicitări în primul rînd pentru performanţa realizată. Cum a fost?
- A fost incredibil pînă acum şi cu siguranţă nu au fost mulţi oameni care ar fi putut prezice cît de departe vom ajunge. Am fost într-o grupă cu trei foste campioane ale Cupei Mondiale şi cu jucători incredibili, dar am avut mereu încredere în abilităţile noastre. Sînt de părere că acest lucru s-a văzut în special cînd am jucat cu Uruguay şi cu Italia. Este incredibil să iei parte la această competiţie şi sper că şi suporterii de acasă se bucură la fel de mult ca noi.

- De la agonie la extaz. Cu Grecia un gol decisiv, cu Olanda n-a mai fost aşa.
- A fost un moment incredibil să înscriu un gol la Cupa Mondială. Este unul din acele lucruri pe care le voi ţine minte pentru tot restul vieţii, iar acum am făcut asta de două ori! Atunci cînd scorul este strîns şi un singur gol face diferenţa între a-ţi menţine vie speranţa unei victorii la Cupa Mondială şi a pleca acasă. Cu Olanda nu ne-a mai ieşit, asta e viaţa!

-  Cum ţi s-a părut Arjen Robben?
- A fost unul dintre cei mai remarcaţi jucători din această competiţie pînă în prezent. Performanţele sale în primul lor meci cu echipa Spaniei au fost uimitoare. Este unul dintre jucătorii care driblează cel mai bine şi poate înscrie goluri de oriunde de pe teren. Olanda are foarte mulţi jucători la fel de buni ca Robin Van Persie sau Wesley Sneijder. O echipă foarte puternică.

- Cum a fost experienţa de a fi căpitanul echipei la acest turneu final?
- Este cea mai mare onoare a oricărui jucator de fotbal şi sînt foarte mîndru. Nu văd acest lucru ca pe o presiune, ci mai degrabă ca pe un imbold de a juca mai bine şi cred că acest lucru a fost vizibil. Sînt convins că îmi voi aminti de acest moment ca fiind punctul culminant al carierei mele şi cu siguranţă o poveste pe care să le-o spun nepoţilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Iulie 2014, 21:22

SP.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează