INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA - ITALIA, DE LA 01:00, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Anglia şi Italia, avertizate înaintea meciului din această noapte » Condiţii imposibile la Manaus: "E absurd!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 14 iunie 2014 16:07

Anglia şi Italia nu vor avea ca adversar doar gazonul stadionului de la Manaus. Brazilienii avertizează în privinţa condiţiilor aproape imposibile pentru un meci de fotbal.
"E absurd să se joace la Manaus. E mult prea cald şi nivelul de umiditate este atît de ridicat încît începi să transpiri imediat ce ai ieşit de la vestiare. Va fi foarte greu de suportat asemenea condiţii", a declarat legendarul fotbalist brazilian Rivelino.

Organizatorii au încercat să "dreagă" terenul care arată foarte prost, apelînd la vopsirea gazonului.

Anglia - Italia va începe de la 01:00, în direct la TVR1 şi liveTEXT pe GSP.ro

Mondial special AICI » Meciuri live, statistici real-time, infografii spectaculoase


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
bombon
bombon  •  14 Iunie 2014, 21:17

Nu-i nimic, important e ca smecherii de la FIFA si capitalistii care au construit hoteluri si stadione peste cartierele saracilor isi scot banii! ASTA e important, fraierilor, voi n-ati inteles inca?

cracker
cracker  •  14 Iunie 2014, 19:55
Postat de ftwraku pe 14 Iunie 2014, 18:35

CREDEAM CA O SA FIE CEL MAI TARE MONDIAL,INSA ESTE FOARTE URAT DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE. MOTIVUL? UNELE MECIURI SUNT LA ORA 1 SI LA ORA 4 DIMINEATA. ADICA FOARTE TARZIU. Nu stiu cand a fost ultima oara cand in Europa se difuzau meciuri de la CM la ora 2,3 sau4 dimineata in functie de zona geografia...FOARTE,FOARTE NASPA! Iar,da,putea sa fie evitata zona aia insa prea cancanisti si prea critici am devenit. La fel presa manca rahat si la olimpiada din Rusia,care nu a fost perfecta,insa a fost la acelasi nivel precum cea din Canada si nimeni nu mai vb. atunci...Asa si acum,e la acelasi nivel cu cel din Africa de Sud.

Nu pot sa impace pe toata lumea, le-au pus sa poata sa stea toti sa le vada si in functie de interes, de aceea Japonia joaca la ora noastra locala 4 dim, sa stii ca nu s-au gandit la noi poate la asiatici, dar iti reamintesc cand a fost Mondialul din Germania, au fost meciuri care incepeau la 12 ziua (ora locala). Atunci nu erau oameni care sa spuna ca sunt la munca si nu vad mondialul?Era programata la acea ora ca sa vada cei de pe alte continente unde era 7-8 seara, iar cand meciurile erau pe la 7 seara la ei era 1-2 noaptea.

enjoy.the.silence.
enjoy.the.silence.  •  14 Iunie 2014, 19:28
Postat de spivak pe 14 Iunie 2014, 19:10

Când vopseau la noi terenul de pe stadionul Lia Manoliu (unde chiar creştea iarba!), toată naţiunea a bocit ca o babă violată. Şi nu era niciun turneu final.

Ce baba violata ai vazut tu sa boceasca, corsicane?:)) poate doar alea violate de tsiggani:)))) Legat de teren, faptul ca la world cup exista un teren infect scuza bataia de joc si furaciunea colosala a lui oprescu? Esti ydyot, scuza-ma ca-ti zic asa...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează