INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  

Anonimii Cupei Mondiale » 5 vedete care ar fi trebuit să defileze în Brazilia, dar s-au făcut de rîs

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 10:24

Cinci dintre cele mai importante nume prezente la Campionatul Mondial au dat chix, deşi era momentul lor să strălucească.

1. Fred (30 de ani, Brazilia)
Vîrful lui Fluminense a fost forţat să se retragă de la naţională după un turneu final absolut dezastru. Fred a părut inutil în ofensivă, nereuşind să pună în real pericol porţile adverse. În şase meciuri a tras doar de 11 ori la poartă, l fel ca japonezul Keisuke Honda, care a evoluat doar în grupe.

2. Diego Costa (25 de ani, Spania)
Formidabil la Atletico Madrid, în plus la naţionala Spaniei. Brazilienii l-au înjurat pentru că a ales să joace pentru iberici, însă nu l-au mai regretat după ce au văzut jocul său slab de la Mondial. Nici un gol, nici o fază importantă.

3. Mario Balotelli (23 de ani, Italia)
Chiar dacă a marcat un gol împotriva Angliei, Super Mario şi-a abandonat echipa în ultimele două meciuri, ambele pierdute. Asta deşi a avut la fiecare dintre ele cel puţin o şansă uriaşă de a marca. A părut decuplat de la amploarea evenimentului şi nu a reuşit nici acum să se ridice la potenţialul său.

4. Steven Gerrard (34 de ani, Anglia)
Căpitanul lui Liverpool a părut încă afectat de ratarea titlului în Anglia. Jocul său a fost departe de cel mai înalt nivel, iar asta s-a resimţit şi în evoluţia Angliei, care a obţinut doar un punct la Mondial.

5. Eden Hazard (23 de ani, Belgia)
Starul lui Chelsea ar fi trebuit să explodeze în Brazilia, unde generaţia de excepţie a Belgiei a făcut un turneu destul de solid. Considerat un favorit pentru Balonul de Aur înainte de startul turneului, Hazard a fost una dintre verigile slabe ale echipei sale.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
dany_gry2000
dany_gry2000  •  16 Iulie 2014, 10:13
Postat de satyricon pe 15 Iulie 2014, 15:43

Daca nu intrau fanele isterizate ale lui Messi sa-l mai injure un pic e Ronaldo, nu se simteau bine. Sunteti irecuperabili! In capul acestei liste trebuia sa fie Messi! Cand ai pe langa tine o echipa cum are Argentina cu Mascherano, Di Maria, Higuain etc. Messi ar fi trebuit sa straluceasca! A fost un anonim, pentru ca este un jucator facut mare de marketing. Vorbiti de Ronaldo, dar nu se compara nationala Portugaliei cu ce jucatori are Argentina. Ronaldo si-a calificat singur nationala la Mondial (aduceti-va aminte doar de barajul cu Suedia), dar intr-adevar la turneul final nu a mai fost in forma lui obisnuita.

messi de bine de rau a dat 4 goluri...a driblat...a pasat..a creat....a facut ceva la mondialul asta fata de alte vedete. cum poti sa spui ca messi este un produs de marketing atat timp cat a dat o caruta de goluri si o caruta de pase de gol in cariera lui ??!!

bamse1901
bamse1901  •  15 Iulie 2014, 19:33

ce sa-i mai ceri lui Gerard la varsta lui?

santos141
santos141  •  15 Iulie 2014, 17:45

RONALDO si MESSI (cu toate ca a dat 4 goluri , a cam fost pe langa in rest) ar fi trebuit sa fie in capul listei , urmati si de echipele Spaniei, Angliei si Italiei

Vezi toate comentariile (15)
Comentează