INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  QATAR

Cea mai periculoasă organizaţie teroristă din lume îl ameninţă pe Blatter: "Scoate Campionatul Mondial din Qatar, altfel îl bombardăm!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 20:55

Statul Islamic, gruparea teroristă sunită care participă în războiul civil din Siria şi care a invadat partea de nord a Irakului, a trimis o scrisoare preşedintelui FIFA, Sepp Blatter, în care cere ca turneul final din 2022 să fie mutat din Qatar, altfel va bombarda stadioanele.

Scrisoarea a fost publicată de cotidianul Qatar Chronicle:

"Dragă Joseph,

Ţi-am mai trimis acest mesaj odată, în 2010, atunci cînd ai decis prin mită din partea fostului Emir al Qatarului să trimiţi Campionatului Mondial din 2022 în Qatar.

Acum, după ce am instaurat Califatul, declarăm că nu va avea loc nici un Campionat Mondial în Qatar, în condiţiile în care Qatar va face parte din Califat, sub comanda califului Ibrahim Bin Awad Alqarshi, care nu permite corupţia şi divagarea de la legile Islamului, acolo unde sînt musulmani.

De aceea, îţi sugerăm să găseşti altă ţară în care să se desfăşoare Campionatul Mondial. Statul Islamic are rachete Scud care pot ajunge uşor în Qatar, după cum americanii ştiu deja

Mulţumim"

Statul Islamic, fosta organizaţie Statul Islamic al Irakului şi Levantului ( ISIS), s-a format în 2013, după ce s-a desprins din Al-Qaeda. Gruparea sunită activează în Siria şi Irak, a denumit zona Califat şi a declarat jihad tuturor celor care nu ascultă regulile extreme pe care le impune.

Organizaţia este condusă de autodeclaratul calif Abu Bakr al-Baghdadi, unul dintre teroriştii văzuţi de Occident drept mai periculos ca liderul Al-Qaeda, Ayman al-Zawahiri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
djeurofighter
djeurofighter  •  13 Iulie 2014, 08:21
Postat de wardog pe 12 Iulie 2014, 22:56

Cred ca astia abia acum incep sa aiba probleme, daca se ia de BLATter si de FIFA. Asta e, daca ii mananca...

Corect, ii elimina si le da cu suspendare. :)

redshow
redshow  •  13 Iulie 2014, 00:34

Ce tampiti ...

wwerko80
wwerko80  •  13 Iulie 2014, 00:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Israelienii tai aresteaza musulmani de 11-13 ani din gaza si isi bat joc de ei in campuri. Israelienii sfinti si americani mai buni decat "musulmanii" omoara oameni inocenti, copii si femei pt a se amuza, ei cred ca e funny cand trag din elicopter fara motiv spre oameni nevinovati. Uitate sa vezi ce se intampla in campurile din irak in 2003. Ii bateau pe prizonieri si cu "thumbs up" la poza...nici nu mai spun Si "musulmanii" sunt de mai multe feluri. Musulmanii au jihad asa cum si crestinii au avut cruseriadele. "razboi in numele lui dumnezeu". Absolut acelasi cacat. FYI: Palestinienii au omorat 3 oameni din gaza in timp ce israel a omorat 40,0

Vezi toate comentariile (34)
Comentează