Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 18:51

Campionatul Mondial din Brazilia s-a terminat ieri seară, Germania devenind noua ”regină” a planetei, după ce a învins Argentina în finala de pe Maracana cu 1-0.
Cititorii GSP.RO au decis care au fost cele mai tari momente de la Mondial. Vă prezentăm în continuare un top al celor mai citite 10 ştiri din perioada turneului final.

Cum arată topul:

1. Cele mai tari perle ale comentatorilor TVR » Nebănuitul scop al lui Pletikosa, uriaşul "curaj" iranian şi filosofia australiană

2. Sergio Romero a fost demascat de camere » Secretul de la penalty-uri era ascuns în şort :)

3. Haos pe străzile din principalele oraşe din Brazilia » 23 de autobuze au fost incendiate! VIDEO cu dezastrul provocat de protestatari

4. După masacrul Germania-Brazilia, o singură concluzie: Jose Mourinho a avut din nou dreptate! » "Mou ar trebui arestat pentru fraudă" :)

5. GALERIE FOTO 15 glume după măcelul de la Belo Horizonte » Statuia lui Iisus a fost înlocuită, iar drapelul Braziliei are alt design :)

6. Reacţie de mare campion a lui Joachim Low la finalul jocului! Ce spun Julio Cesar, Thomas Muller şi Miroslav Klose

7. Tot ce am văzut la TV a fost un trucaj! » VIDEO S-au găsit imaginile reale ale semifinalei Brazilia - Germania :D

8. Adio, fotbal! » SUSPENDARE GIGANTICĂ pentru Suarez! Nici măcar să se apropie de stadion nu are voie! FIFA explică

9. Diego Maradona pune sare pe rana brazilienilor » Cum s-a pozat după umilinţa acestora în faţa Germaniei

10. Scandal imens în Italia după dezastrul de la Mondial: "Mario, tu nu eşti italian, lasă-ne!" » Reacţie emoţionantă a lui Balotelli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”