INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  COLUMBIA

Cum l-a ratat Manchester United pe James Rodriguez » Starul Mondialului a fost ignorat de Sir Alex Ferguson!

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 30 iunie 2014 09:51

James Rodriguez e omul momentului la Campionatul Mondial din Brazilia, unde a reuşit să înscrie de 5 ori în 4 meciuri pentru naţionala Columbiei, calificată în sferturile de finală.
Superstarul de 22 de ani al lui AS Monaco e dorit în acest moment de toate marile forţe ale Europei, inclusiv de Manchester United, echipă care îl putea aduce încă din 2010 pe Old Trafford.

De ce nu s-a realizat transferul? Sir Alex Ferguson a ignorat propunerea agenţilor lui James, iar atacantul a ajuns la FC Porto, anunţă The Guardian.

United a transferat însă alt atacant cîteva săptămîni mai tîrziu. Bebe, care abia semnase cu Vitoria Guimaraes, s-a trezit peste noapte în tricoul "diavolilor roşii", deşi Sir Alex habar n-avea cine e şi nu-l văzuse niciodată jucînd!

Mai mult, Manchester a plătit 9 milioane de euro, iar pînă în momentul de faţă a evoluat în numai 7 partide, fiind împrumutat la Beşiktaş, Rio Ave şi Pacos de Ferreira.

Transferul de la Banfield al lui James Rodriguez ar fi costat puţin peste 6 milioane de euro! A ajuns la Porto, unde a cîştigat 8 trofee, inclusiv Europa League.

AS Monaco a plătit pentru el şi pentru Joao Moutinho 70 de milioane de euro anul trecut şi a încheiat pe 2 primul sezon de la revenirea în Ligue 1, în spatele celor de la PSG.

Real Madrid este interesată de un posibil transfer, iar jucătorul a declarat deja că i-ar plăcea să evolueze pentru "galactici", campionatul Spaniei fiind preferatul său.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
stapinul_oilor
stapinul_oilor  •  30 Iunie 2014, 13:06

poaste asemenea articole, cine stie daca avea sa aiba aceiasi valore ca acum daca juca la alt Man Utd, sunt o sumedenie de asemenea jucatori ca au fost "ratati"... de exemplu chiar Muller, daca era sa ajunga in Liga 1 nu mai vedea el mondialul in viata

blaustein
blaustein  •  30 Iunie 2014, 11:17

Cred ca Monaco se desumfla odata cu impunerea sistemului de impozitare din Franta. Probabil jucatorii cu salarii foarte mari vor pleca si ii va vinde si pe ceilalti buni de export gen James Rodriguez sau Ocampos.

oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  30 Iunie 2014, 11:12
Postat de drughi009 pe 30 Iunie 2014, 10:01

intai la ratat juventus din cauza lui betega care a zis ca e prea tanar sa faca fata in serie A dar s-au revansat cu pogba luat moca de la man utd si urmeaza sa fie vandut cu 80 de mil de euro cel mai mare profit din istoria fotbalului la cumparea-vanzarea unui fotbalist

Pe Pogba nu l-au luat chiar gratis, au platit cateva milioane impresarului pentru a-l deturna spre ei. Profitul ramane insa imens chiar in cazul in care nu-l vor vinde prin prisma prestatiilor senzationale. Adu-ti aminte de transferul lui Diego Ribas de-acum 5 ani ca sa-ti faci o idee.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează