INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA - ITALIA 1-2

Declaraţie-şoc după Anglia - Italia 1-2 » Claudio Marchisio: "Parcă aveam halucinaţii pe teren" :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 15 iunie 2014 04:06

Meciul dintre Anglia şi Italia, scor 1-2, s-a disputat pe o căldură sufocantă la Manaus, 32 de grade Celsius, şi cu o umiditate de peste 60%!
Claudio Marchisio, mijlocaşul Azzurrilor, i-a şocat pe ziarişti la finalul partidei, declarînd că au fost momente în care a avut halucinaţii pe teren. "Era important să începem cu o victorie. N-a fost deloc uşor să jucăm astăzi. Parcăm am avut halucinaţii din cauza căldurii. Echipa a arătat că are caracter şi a obţinut un succes meritat cu Anglia. Nu ştiu dacă putem ajunge în finală, dar era important să pornim cu dreptul. Nu va fi uşor nici contra celor de la Costa Rica. Şi Uruguay era favorită, dar a pierdut", a spus Marchisio pentru Sky.

Citeşte şi: Italienii, revoltaţi după succesul cu Anglia » Cesare Prandelli îl face praf pe arbitru!

În poarta Italiei s-a aflat Salvatore Sirigu, portarul lui PSG, care l-a înlocuit pe accidentatul Gianluigi Buffon. "Abia cînd am început să primesc zeci de mesaje mi-am dat seama că acest lucru chiar se întîmplă. Am vorbit cu iubita mea şi cu familia ca să rămîn calm. Buffon nu mi-a dat nici un sfat. Ne-am întîlnit, dar nu ştii exact ce să zici în astfel de momente. Eram fericit că o să joc, dar eram trist pentru el. Mi-a dat încredere cînd mi-a spus că e fericit că absenţa lui nu e ceva grav pentru echipă", a explicat Sirigu la Sky.

Mondial special AICI » Meciuri live, statistici real-time, infografii spectaculoase

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
lucell
lucell  •  15 Iunie 2014, 19:16
Postat de spivak pe 15 Iunie 2014, 10:48

32 grade cu 60% nu e mult. Cam ca la Constanţa vara.

Cand stai la baut ....e bine,cand trebuie sa`ti mai misti si starvu` si sa fugi vreo 12 km e mai greu.

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  15 Iunie 2014, 12:30

Nu i am inteles pe brazilieni cu cele 12 stadioane in zone exotice ,cand FIFA a cerut 8 stadioane.Se pare ca baietii nu au vrut sa se dea mari,au vrut sa fure mai mult,pentru ca alta explicatie nu am.Si noi ziceam ca numai in romanica se fura.Nu noi am inventat asta.Trebuia 8 stadioane strategic si pentru campionat,stadioanele ramanand in custodia celor mai titrate echipe pentru campionat si Cupa Libertadores si se orientau si unde e temperaturi su umiditate mai scazuta in perioada asta a anului.Cat despre caldura,nu i mare,umiditatea ii termina pe fotbalisti.E ca un efect de sera.Cum iesi afara te napadeste transpiratia prin toti porii...Naspha!

cezar_patru
cezar_patru  •  15 Iunie 2014, 12:26
Postat de spivak pe 15 Iunie 2014, 10:48

32 grade cu 60% nu e mult. Cam ca la Constanţa vara.

daca stai la plaja, e super! dar sa alergi 10-11km, nu prea mai e asa de frumos :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează