INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - GERMANIA 1-7

Felipe Scolari şi-a pus cenuşă în cap după umilinţa cu Germania: ”Iertaţi-ne, vă rugăm!”

David Luiz și Luiz Gustavo au terminat semifinala în genunchi, rugîndu-se pentru iertarea păcatelor +3   FOTO
David Luiz și Luiz Gustavo au terminat semifinala în genunchi, rugîndu-se pentru iertarea păcatelor

Articol de - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 02:20

Selecţionerul a spus că ”nu e normal ca echipa să primească atît de repede 5 goluri, însă nemţii au fost fantastici”. Căpitanul David Luiz l-a susţinut: ”E greu să explic cum ne-au distrus, dar visul se termină”.

"Au dat repede 5 goluri şi nu este normal. Este responsabilitatea mea, eu sînt antrenorul. Vă rugăm să ne iertaţi! Germania a fost fantastică şi vom suporta consecinţele. Trebuie să învăţăm din lecţia asta şi să trăim cu înfrîngerea. Eu am luat deciziile care se impuneau şi mi-am făcut treaba ca întotdeauna", sînt primele cuvinte ale unui antrenor umilit.

Distrus sub povara bombardamentului nemţesc de la Belo Horizonte. Acelaşi selecţioner care bătea Mannschaftul în 2002 cu 2-0 s-a scufundat aseară cu 1-7!

"Tot poporul suferă"
Căpitanul David Luiz nu şi-a putut ascunde lacrimile la interviul de după catastrofă. "Am vrut să oferim bucurie întregii ţări, dar nu am putut şi acum ştiu că tot poporul brazilian suferă şi e trist. Am învăţat să fiu bărbat în orice situaţie şi nu voi fugi. Îmi asum răspunderea. E greu să explic ceea ce s-a întîmplat, cum am luat 4 goluri în doar 16 minute. Din păcate, visul s-a terminat şi nu cum ne-am imaginat. S-au pregătit mai bine şi au fost mult mai buni. E cea mai neagră zi din viaţa mea", a zis eroul cu Columbia.

"Sînt în stare de şoc, e cea mai groaznică zi din viaţa mea" ( Felipe Scolari, selecţioner Brazilia)

Nu rata secţiunea specială a Mondialului: rezultate, infografii, statistici, comentarii live!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează