INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA, DUMINICĂ, ORA 22:00, ÎN DIRECT PE TVR1, LIVETEXT PE GSP.RO

Femei. Alcool. Presă. Verboten! » Joachim Low şi-a izolat echipa înaintea finalei cu Argentina

Fotoreporterii s-au mulțumit în ultimele zile cu Low, cu analistul tactic al acestuia, Urs Siegenthaler, și cu frumusețile locale // Foto: Reuters
Fotoreporterii s-au mulțumit în ultimele zile cu Low, cu analistul tactic al acestuia, Urs Siegenthaler, și cu frumusețile locale // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 00:44

Selecţionerul Germaniei a exclus din programul jucătorilor tot ceea ce le-ar putea distrage atenţia de la întîlnirea cu Messi.

Paparazzii i-au aşteptat zadarnic pe nemţi pe plaja de la Santo Andre. În zilele dinaintea marii finale de mîine, selecţionerul Joachim Low şi-a ascuns, pur şi simplu, echipa! Iar tabloidul Bild a aflat că totul face parte dintr-un minuţios plan "pentru Argentina".

Unul axat pe patru mari direcţii:
1. ANTRENAMENTE SECRETE. În condiţiile în care unsprezecele de start e cunoscut, cel care a "măcelărit" Brazilia în semifinale (7-1), Low a ţinut ca măcar schemele tactice şi fazele fixe exersate să nu fie "fotografiate" de vreun spion.

2. INTERZIS SOŢIILOR. Pînă acum, după meciuri, iubitele jucătorilor au avut liber în cantonament, ba chiar au putut rămîne peste noapte. De joi, Low a pus piciorul în prag. Abia duminică, la finele Mondialului, Klose şi ceilalţi vor putea să-şi revadă consoartele.

3. FĂRĂ ALCOOL. Cînd şi cînd, selecţionerul le-a permis jucătorilor cîte un pahar cu vin. Sau caipirinha. Înaintea finalei a închis însă barul hotelului: "Nu vreau să pun în pericol programul de refacere"

4. STOP INTERVIURI. Decizia lui Low a fost categorică: "Presa să aibă răbdare. Finala are prioritate absolută, băieţii trebuie să se concentreze strict asupra Argentinei!".

26.000 de oameni vor asigura mîine securitatea la stadionul Maracana şi în împrejurimi

6 victorii, 5 remize şi 9 eşecuri are Germania în meciurile oficiale cu Argentina. Cele două şi-au împărţit victoriile în finalele CM 1986 şi 1990

247.000 de euro e amenda dată Argentinei de FIFA fiindcă n-a avut jucător la ultimele 4 conferinţe de presă de dinaintea meciurilor

"Mulţi n-au crezut că vom ajunge în finală. Dar sîntem acolo, şi nu din întîmplare. Germania sigur se teme de noi" (Kun Aguero, internaţional argentinian)

ALTE ŞTIRI DESPRE FINALĂ:

Di Maria speră
Absent cu Olanda, după ce s-a accidentat la coapsă, Angel di Maria şi-a reluat pregătirile. Deşi şansele de a juca în finală sînt infime, atacantul argentinian speră: "Mi-e un pic mai bine. Va fi dificil, dar voi face totul pentru a fi duminică pe teren".

Maradona: "Blocaţi-i la mijloc!"
Deşi ca selecţioner a fost umilit de nemţi, 0-4 la CM 2010, Maradona ştie cum poate cîştiga Argentina mîine seară. "Trebuie să blocăm Germania la mijloc. Să-i luăm mingea şi să-i lansăm pe Messi şi Higuain. Aşa au procedat Ghana, care a scos un 2-2, şi Algeria. Brazilia a greşit aşteptînd", a declarat fostul internaţional postului venezuelean Telesur.

"Să intre Aguero! Pipita e «mort»"
În Spania, realizatorii unei emisiuni foarte populare, "El Chiringuito", au reaprins dezbaterea cu privire la rolul lui Messi în naţionala Argentinei. Aceştia susţin că în semifinala cu Olanda, imediat după ce Higuain a ratat o mare ocazie, unul dintre secunzi l-ar fi întrebat pe Sabella: "Ce ţi-a zis Messi?". Răspunsul selecţionerului: "Să-l bag pe Aguero, pentru că Pipita e «mort»". Ceea ce s-a şi întîmplat, în minutul 82.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
lenan
lenan  •  12 Iulie 2014, 14:40

daca e aceeasi echipa ca si cu brazilia, victoria va fi a argentinei, fara dubii. eu cred insa ca loew va schimba unul sau doi jucatori, fata de meciul cu brazilia. aceasta izolare totala nu e buna, puna prea mare presiune pe jucatori. in fine, 'om trai si 'om vedea...

qpax
qpax  •  12 Iulie 2014, 12:24
Postat de solomon_i pe 12 Iulie 2014, 09:24

Am crezut, dupa titlu, ca nemtii se pregatesc pentru finala in compania femeilor alaturi de presa. Condimentata din cand in cand cu cate un pahar de alcool. Asta da...era o stire ! Dar asa...va incalcati propriile principii "Adevarul nu conteaza, bani sa iasa" ...!

Dap ... din pacate nu suntem chiar toti romanii vorbitori fluienti de limba germana, si nu intelegem ce inseamna 'verboten' ... inculti ce suntem! ...:)) Germany, Verboten! ...:))

gerula9mm
gerula9mm  •  12 Iulie 2014, 12:05
Postat de hefaist0s pe 12 Iulie 2014, 10:53

Daca aia a fost declaratia lui Pibe, inseamna ca omul nu a inteles nimic din fotbal pana acum

iti dai seama(spuse marele TU care esti un NIMENI) cata dreptate n AI!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează