INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BLATURI

Fotbalul din Europa e în stare de şoc! Selecţionerul unei naţionale de top e acuzat că a lucrat cu mafia pariurilor :O

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 februarie 2015 22:39

Selecţionerul naţionalei Italiei, Antonio Conte, a fost acuzat de Procuratura din Cremona de fraudă sportivă în perioada cînd antrena echipa AC Siena, a anunţat agenţia Ansa.
Procurorul Roberto di Martino se află în faza de finalizare a dosarului "Calcioscommesse" în care sînt incriminate 130 de persoane.

Pe lîngă Antonio Conte, pe lista acuzaţilor se mai află mijlocaşul formaţiei Lazio Roma, Stefano Mauri, fostul căpitan al echipei Atalanta Bergamo, Cristiano Doni, şi fostul internaţional Giuseppe Signori.

Selecţionerul, apărat de avocatul Antonio De Rensis, a negat toate acuzaţiile şi şi-a susţinut vehement nevinovăţia. Din cîte se pare, Conte ar fi comis mai multe blaturi în vederea obţinerii unor bani de la casele de pariuri.

Antonio Conte, în vîrstă de 45 de ani, a pregătit formaţia AC Siena în perioada 2010-2011.  Presa din Italia susţine că Antonio Conte ar urma să îşi dea demisia din funcţia de selecţioner al Italiei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  10 Februarie 2015, 08:44

ha ha ha! asta e stire??? pai se stie ca toti cei implicati in jocul cu basica sunt pe bune cu pariurile

plischi
plischi  •  10 Februarie 2015, 05:31

vi s-ar face parul maciuca in cazul in care ati realiza cat de uriasa este mafia pariurilor. conte este o firimitura.

borat101
borat101  •  10 Februarie 2015, 03:41

Sa vina in Romania sa il decoreze! Plus va fi pus Selectioner al Romaniei pe viata.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează